ΑΝΤ1: Τα νούμερα τηλεθέασης (31/5) της Μαρία Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της εκπομπής "Αρένα"

Έσκισε ή πάτωσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Τα νούμερα τηλεθέασης (31/5) της Μαρία Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα την Τετάρτη 31/5 έκανε η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο Αρένα. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Μαρία Αναστασοπούλου, κάνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην βραδινή ζώνη. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα και για τον σταθμό, αλλά και για την ίδια, καθώς την έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη και στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ», ήταν τα πρώτα της λόγια με καλεσμένους "φωτιά" στο πλατό - δείτε εδώ το βίντεο της πρεμιέρας.

Στο twitter μάλιστα επικράτησε χαμός από τα σχόλια με τα περισσότερα να είναι επικά για τα όσα σημειωνόντουσαν στον αέρα του ΑΝΤ1.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση η εκπομπή του ΑΝΤ1 και της Μαρίας Αναστασοπούλου, Αρένα;

Σύμφωνα με τον πίνακα του δυναμικού κοινού, η εκπομπή Αρένα που αφορά κοινωνικά ζητήματα, σημείωσε 4,6% τηλεθέαση ενώ σε τέταρτα 5.1 - 4.0 - 2.9 - 4.0 - 4.5 - 4.9 - 5.4 - 5.9.

Πρόκειται για πολύ χαμηλά ποσοστά, ωστόσο, μιλάμε για μια νέα εκπομπή την οποία δεν γνωρίζει καλά ο κόσμος.

Late night

  • ΑΝΤ1: Αρένα 4,6
  • ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει 15,6
  • MEGA: Μαύρο Ρόδο 13,5
  • STAR: Σωματοφύλακας του εκτελεστή 7,7
  • OPEN: Μαμάδες με κακή διαγωγή 5,8
  • ERT: Επίλογος 2,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.