«Έτσι είπε; Λάθη γίνονται...» - Η αιχμηρή απάντηση της Μιχελιδάκη και των συνεργατών της στην Καινούργιου

«Βγαίνει μια εικόνα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έτσι είπε; Λάθη γίνονται...» - Η αιχμηρή απάντηση της Μιχελιδάκη και των συνεργατών της στην Καινούργιου

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία σχετικά με την εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον με αφορμή την παραίτηση του αρχισυντάκτη, κάτι που στη συνέχεια έφερε σχόλια και δηλώσεις για τι κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα.

Μάλιστα το πρόσφατο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το λόγο, που μπορεί να μην πηγαίνει καλά η εκπομπή της Μάριον (δείτε εδώ όσα είπε) έφερε αντιδράσεις και δηλώσεις από την ομάδα του Open.

Πιο αναλυτικά, οι συντελεστές του Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον απάντησαν ένας ένας την Πέμπτη 1/6 στην κάμερα του Mega Καλημέρα απαντώντας αν όντως είναι φοβισμένοι από τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Η απάντηση της ομάδας του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'' για το σχόλιο της Καινούργου

«Εγώ δεν νιώθω καθόλου φοβισμένη ποτέ και πουθενά απλά μπορεί να φαίνομαι κάπως διαφορετική από ότι έχω υπάρξει σε άλλες εκπομπές γιατί είναι άλλο το είδος της εκπομπής και φαντάζομαι δεν γίνεται να είμαι εγώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ενώ η εκπομπή είναι κάτι άλλο», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Έτσι είπε; Φοβισμένο με βλέπεις εσύ; Πως με βλέπει; Φοβισμένοι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση. Προσωπικά εγώ έχω φοβηθεί πολύ πιο πολύ σε άλλες εκπομπές παρά σε αυτή που είμαι τώρα αλλά δεν υπάρχει φόβος. Σε όποιον υπάρχει φόβος πρέπει να φεύγει», είπε ο Ντάφλος.

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Είναι ημέρες που είμαστε πιο μαζεμένοι, ημέρες που είμαστε πιο χαρούμενοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν νομίζω πως κάποιος από την ομάδα είναι πιο σφιγμένος εδώ και πιο λυμένος αλλού. Με την Μάριον έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση. Λάθη γίνονται. Βγαίνει και μια εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν απαντήσω κάτι σας ευχαριστώ. Είμαστε καλά δουλεύουμε, είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Απίστευτο άδειασμα από την Μαριόν Μιχελιδάκη στον Φοίβο Παπαδάκη

«Μα τι παρανόηση είναι αυτή; Πραγματικά! Όχι βέβαια, δεν ισχύει. Υπάρχει αρχισυντάκτρια, είναι η Φλωρεντία η οποία αναλαμβάνει τώρα. Η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά, όλη η ομάδα συμβάλλει. Ό,τι έκανα πριν κάνω και τώρα. Ο Φοίβος μάλλον μπερδεύτηκε», απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη.

«Εγώ εδώ μέσα σε αυτό το κανάλι δε το έχω ακούσει. Κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου. Ελπίζω κάπου εδώ να λήξουν οι περιπέτειες μας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα που αντιμετωπίζει κάθε απρόοπτο που δεν είναι ευχάριστο», ανέφερε για τις φήμες που τη θέλουν να τελειώνει νωρίτερα την εκπομπή.