«Ποια δουλειά σου κάνεις; Σου έχει πει κανένας αγόρι μου...» - Θερμό περιστατικό ανάμεσα στη Χατζίδου με γνωστό δημοσιογράφο

«Εγώ δεν το ‘χω αυτό με τα κολλητιλίκια!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποια δουλειά σου κάνεις; Σου έχει πει κανένας αγόρι μου...» - Θερμό περιστατικό ανάμεσα στη Χατζίδου με γνωστό δημοσιογράφο

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα αναφορικά με το συνεργάτη της, ο ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε καλή εξέλιξη η κοινή τους συνύπαρξη στο Πάμε Δανάη (δείτε εδώ όσα είπε η παρουσιάστρια) την έφερε σε δύσκολη θέση.

Το εν λόγω περιστατικό σχολιάστηκε την Πέμπτη 1/6 από την ομάδα του Breakfast at star με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει, πως δε μπορεί να δεχτεί τις εμμονικές συμπεριφορές και όσους γράφουν και διαδίδουν λανθασμένες φήμες.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και μια προσωπική της εμπειρία από την περίοδο, που ακόμα ήταν τραγουδίστρια, καθώς δημοσιογράφος έγραψε μονίμως άσχημες κριτικές για το πρόσωπό της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για εμμονική συμπεριφορά

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εμμονικοί, που ψάχνουν να βρουν το κακό σε όλα και θεωρούν ότι μόνο αν πουν κάτι αρνητικό, έχουν λόγο ύπαρξης, εννοείται ότι υπάρχει αυτό.

Τι μου έχει τύχει στο παρελθόν… άνθρωπος πραγματικά εμμονικός, που έγραφε συνέχεια άσχημα λόγια για μένα και δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, αλλά φαινόταν ότι πραγματικά υπάρχει κάποιο κόλλημα στο κεφάλι του μαζί μου τον συνάντησα έξω και δεν ήθελα φυσικά να του μιλήσω. Γιατί εγώ δεν το ‘χω αυτό με τα κολλητιλίκια, που από μπροστά χαμογελάμε και από πίσω θάβουμε, εγώ δεν τα έχω αυτά, εγώ όταν δεν μου αρέσει κάποιος, τον κόβω από την αρχή με όποιο τίμημα και δε με νοιάζει καθόλου.

Τέλος πάντων δεν του μιλάω και με πλησιάζει και με χαιρετάει και μου λέει, έλα τώρα τη δουλειά μου κάνω, δεν καταλαβαίνεις; Ποια δουλειά σου κάνεις; Σου έχει πει κανένας ότι η δουλειά σου αγόρι μου είναι να γράφεις άσχημα πράγματα για όλους, για να νομίζεις ότι κάτι κάνεις;», είπε η η Ελένη Χατζίδου.

Η απάντηση για το μέλλον του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου στο STAR

«Περιμένουμε πώς και πώς να μας καλέσει το Star για να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο περιμέναμε αυτή η σεζόν. Στη δουλειά μου έχω συναντήσει διάφορα. Γενικά έχω περάσει πολύ καλά ως τραγουδίστρια, αλλά έχω περάσει δυσκολίες, ανοργάνωτα πράγματα. Εδώ είναι ό,τι καλύτερο και πιο οργανωμένο έχω ζήσει σε δουλειά ποτέ. Και πριν ήμασταν πολύ ωραία παρέα. Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης που προστέθηκε στην ομάδα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, συν ότι έχουμε ξανασυνεργαστεί, οπότε έχουμε κώδικα επικοινωνίας, τον εμπιστευόμαστε απόλυτα», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Και ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε για τα σενάρια αλλαγών που ακούγονται: «Έχουμε τόση ενέργεια να δώσουμε για να είμαστε καλύτεροι αύριο, που δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε εγώ ούτε η Ελένη ούτε κανείς από την ομάδα με όλο αυτό. To Star βγαίνει και μιλάει, εκείνο ξέρει, ευχόμαστε να είμαστε η επιλογή του. Από εκεί και πέρα δεν μπαίνουμε στη διαδικασία, γιατί θα ασχολούμαστε με το δέντρο και θα χάσουμε το δάσος».

«Ό,τι και να γίνει, όπως και να πάει, τίποτα δεν έχουμε σίγουρο, ούτε ότι θα μείνουμε ούτε ότι θα φύγουμε. Δίνουμε ό,τι καλύτερο, χαιρόμαστε πάρα πολύ που το κάνουμε αυτό και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει…», δήλωσε έπειτα η τραγουδίστρια και ο καλός της πρόσθεσε: «Όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί, όλα είναι θετικά και περιμένουμε».