«Διέδιδε ψέματα, τι δύσκολα που πέρναγε, τι κακή συνεργασία» - Η Δανάη Μπάρκα καταγγέλλει πρώην συνεργάτη της

Το αποκάλυψε πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Διέδιδε ψέματα, τι δύσκολα που πέρναγε, τι κακή συνεργασία» - Η Δανάη Μπάρκα καταγγέλλει πρώην συνεργάτη της

Το πρωί της Τετάρτης 31/5 στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, προβλήθηκε η νέα συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε αναλυτικά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ΕΡΤ εξαιτίας του bullying των συνεργατών της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Με αφορμή, ωστόσο, τα λόγια της, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα σκηνικό που αφορά την δική της εκπομπή και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι θα συμβεί του χρόνου με το Πάμε Δανάη). Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υπήρχε παλιός της συνεργάτης, ο οποίος διέδιδε ψέματα για το κλίμα στα παρασκήνια και τις συνθήκες εργασίας του.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για πρώην συνεργάτη της

«Το ίδιο συγκλονιστικό μπορεί να είναι και αντίστοιχες περιπτώσεις που δουλεύουν με κάποιον και απλά για να έχουν κάτι να διαδώσουν, λένε ψέματα. Εμάς μας έχει συμβεί αυτό. Την πρώτη χρονιά, ένας από τους ανθρώπους που πέρασαν από αυτή την ομάδα, έφτασαν μετά στα αυτιά μας πράγματα τα οποία διέδιδε και δεν ίσχυαν.

Τι δύσκολα που πέρναγε, τι κακή συνεργασία... Και όταν έφτασαν στ’ αυτιά μας, είπαμε “σε εμάς;”. Πάμε να ρωτήσουμε τους ανθρώπους. Αλλού ήμασταν εμείς, αλλού ήταν οι άλλοι άνθρωποι; Πάντα κάποιος θα υπάρχει, ο οποίος, απλά για να έχει κάτι να διαδίδει και να λέει, ίσως επειδή δεν μπορεί να υπάρξει αλλιώς σε έναν χώρο, ή γιατί έτσι αισθάνεται πιο σημαντικός, ότι έχει πληροφορίες... Άσχετο βέβαια, αν μετά σου γυρνάει μπούμερανγκ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.