Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ανακοίνωση του δικηγόρο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Μια εντελώς διαφορετική ζωή από αυτή που έκανε, κάνει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης (δείτε τι δουλειά κάνει για να επιβιώσει οικονομικά). Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα ζει καθημερινά μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και να κουβεντιάσει για τα όσα σημειώθηκαν στη ζωή του εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη

«Είναι μέσα στις σκέψεις του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης, να απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει με όλους. Θα είναι τηλεοπτική» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αγωγή στην Τατιάνα Στεφανίδου από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη με τηλεφωνική σύνδεση η Κική Πακιρτζίδου, προκειμένου να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με την δικηγόρου του, μετά τα αποκαλυπτήρια για το σπίτι του, θα προχωρήσει σε αγωγές εναντίον κάποιων προσώπων και οργανισμών.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον ηθοποιό και την ζωή του σήμερα έγιναν γνωστές χθες 5/4 το απόγευμα μέσα από την εκπομπή T-Live κι την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την μόνιμη κατοικία του ηθοποιού και την ερώτηση αν τελικά πράγματι διαμένει στην προσωρινή κατοικία που έχει δηλώσει, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του σε οκτώ έτη κάθειρξης και τον λόγο που δεν τον έχει δει κάνεις.

Κανένας ένοικος, λοιπόν, της πολυκατοικίας δεν έτυχε να δει ούτε τον ίδιο, ούτε την σύζυγό του κι ούτε τον γιο του ενώ μάλιστα η διαχειρίστρια απάντησε ότι δεν έχει ιδέα. Μάλιστα, τα ενδεχόμενα είναι δύο κι αυτά είναι είτε να μένει εδώ ο Πέτρος Φιλιππίδης και να έχει ζητήσει άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει η διεύθυνση ή να μην μένει εδώ και να δήλωσε μια διεύθυνση στις Αρχές. Το δεύτερο είναι ποινικά κολάσιμο.

Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μεσάνυχτα κι όχι πρωί, όπως πηγαίνουν κανονικά οι καταδικασθέντες. Δεν πήγε ώρες γραφείου, αλλά μεσάνυχτα, προκειμένου να μην τον δει κανείς, σύμφωνα πάντα με την δημοσιογράφο της εκπομπής - δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Όλα αυτά τον έκαναν έξαλλο και σύμφωνα με την δικηγόρο του, θα προχωρήσει σε αγωγές, εναντίον του ΕΣΡ και της Τατιάνας Στεφανίδου.