Δεν πήγε στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' μετά την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής - Τι συμβαίνει με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Η απάντηση του Παπαδάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν πήγε στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' μετά την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής - Τι συμβαίνει με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Το βράδυ της Τετάρτης 31/5 έκανε πρεμιέρα για τη νέα βραδινή εκπομπή της, Αρένα με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει ένα νέο πρόγραμμα για τη ζώνη του ΑΝΤ1, η οποία θα εστιάζει σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

Η κρυάδα της πρώτης λοιπόν εκπομπής έφυγε (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα) με την Μαρία Αναστασοπούλου να μην εμφανίζεται την επομένη, Παρασκευή 1/6 στο Καλημέρα Ελλάδα.

Η μία εκπομπή προφανώς δεν έχει να κάνει με την άλλη μιας και η δημοσιογράφος θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη να εξηγεί πρωί πρωί το λόγο, που δεν ήταν η Αναστασοπούλου στην παρέα τους.

Ο λόγος που απουσίαζε η Μαρία Αναστασοπούλου την Πέμπτη (1/6) από το Καλημέρα Ελλάδα

«Να καλημερίσουμε, να σας καλωσορίσουμε! Δε συμβαίνει τίποτα με το Μαράκι. Το Μαράκι μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν στην Αρένα στην κυριολεξία και επειδή τελείωσε 1 η ώρα κάτι να φύγει πήγε 2 η ώρα...2,30 3 παρά θα έπρεπε να είναι εδώ και της είπα μπάστα, μπάστα, πήγαινε κοιμήσου και θα τα πούμε με το καλό λίγο αργότερα όταν θα έχεις ξυπνήσει», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα, καλωσόρισε το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της και αμέσως ξεκίνησε να μιλά για τα θέματα τα οποία έχει ετοιμάσει με την ομάδα της. Από το άγχος, ωστόσο, μπερδεύτηκε και καλημέρισε τους καλεσμένους της.

Διαβάστε επίσης: Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Σε μεγάλη αναστάτωση η δημοσιογράφος

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ. Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά. Kαλημέρα σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.