«Το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και...» - Η ζωή του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο από την Δροσάκη

«Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και...» - Η ζωή του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο από την Δροσάκη

Σε δημόσια έξοδο του, συνάντησε κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η δημοσιογράφος λοιπόν δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Αναστάση.

Να σημειωθεί μάλιστα πως το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Κύπρο - δείτε το λόγο!

Οι δηλώσεις του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

«Είμαι καλά... Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και... αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το παιδί, όπως σε όλους τους γονείς, είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα o Αναστάστης εννοείται. Και το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και καταλαβαίνει που βρίσκονται οι γονείς του και τι κάνουν. Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης, οπότε σιγά σιγά και αυτός θα προσαρμοστεί και το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή», εξομολογήθηκε.

Η πρώτη αναφορά της Δροσάκη στο διαζύγιο

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.