Άρση της ασυλίας αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιo για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. Επίσης, άρση ασυλίας ψηφίσθηκε και για την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

«Ουδέποτε κατηγορήθηκα για λήψη αμοιβών συνεργατών μου ή παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού. Δεν έχω καμία οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη», έχει τονίσει η ίδια.

Δείτε επίσης: Γάμος αλά ελληνικά - Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας! Τι άλλαξε με την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη

Οι δηλώσεις φίλου του Αλέξη Γεωργούλη για το ταξίδι του στην Ελλάδα

Τελευταία φορά που επικοινωνήσατε με τον κύριο Γεωργούλη πότε ήταν;

Ήταν πριν τρεις μέρες, στις εκλογές, τώρα. Απ’ ότι μου είπε θα ψήφιζε.

Με αεροπλάνο ήρθε;

Με αεροπλάνο, ναι.

Σας είχε ενημερώσει ότι θα κατέβαινε Ελλάδα;

Όχι, δεν με ενημερώνει. Γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Με πήρε τηλέφωνο, «Έρχομαι από το σπίτι»...καθίσαμε επί ένα δίωρο διάβαζε τη μικρή μου κόρη, που πάει Πέμπτη Δημοτικού και δεν τα πάει πολύ καλά στα μαθηματικά. Πάει Πέμπτη Δημοτικού, δεν καταλάβαινε κάτι και της εξηγούσε επί δύο ώρες, της εξηγούσε τους όρους.

Μετά κάναμε την γυμναστική μας, όλα καλά. Εννοείται, ότι δε συμβαίνει κάτι σε εμάς και όλοι οι φίλοι... είναι... δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Ό,τι κάναμε και πριν κάνουμε και τώρα. Βγήκαμε έξω και περπατήσαμε στο πεζοδρόμιο επί δύο χιλιόμετρα, είναι μεγάλος ο δρόμος, περνάει πολύς κόσμος, δεν κρυβόταν ο Αλέξης από κάτι.