«Αν μου έλεγε κάποιος εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, θα...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το τέλος της εκπομπής της

Η αντίδρασή της αν συνέβαινε κάτι τέτοιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν μου έλεγε κάποιος εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, θα...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το τέλος της εκπομπής της

Την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου σχολίασαν στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 1/6 (δείτε εδώ τα τελευταία της λόγια στον αέρα του ΣΚΑΙ) και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει την άποψή της για την ψυχραιμία που απέπνεε η δημοσιογράφος μετά από 15 χρόνια συνεργασίας (δείτε εδώ ποια είναι η αντικαταστάτριά της).

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως στην θέση της θα είχε πλαντάξει στο κλάμα, διότι ακόμη κι αν πρόκειται να έκανε ένα νέο ξεκίνημα και μέσα της να είχε πολύ χαρά και ενθουσιασμό, θα της ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστεί τους συνεργάτες της και τους ανθρώπους με τους οποίους περνούσε την κάθε μέρα της για τόσες ώρες.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την αποχώρηση από την εκπομπή της

«15 χρόνια είναι πάρα πολλά και μου φάνηκε πάρα πολύ ψύχραιμη η υπέροχη Εύα Αντωνοπούλου. Αν μου έλεγε κάποιος εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, πιστεύω ότι θα κολυμπούσα ένα 4ήμερο στο δάκρυ μου. Αλλά θα κολυμπήσω, θα φτιάξω πισίνα. Δεν θα το λυπηθώ. Πες ότι είσαι έτοιμη να αποχωριστείς το κανάλι, αλλά τους ανθρώπους; Φαντάσου να μου πουν εμένα δεν θα ξαναδείς τον Νίκο και τον Δημήτρη, θα πλαντάξω», είπε χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Ξέρουμε όλοι πώς το έχω εύκολο το κλάμα».