Πήρε τη σκυτάλη η Λένα Φλιτζάνη από την Εύα Αντωνοπούλου - Η πρώτη ημέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Τα πρώτα της πλάνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήρε τη σκυτάλη η Λένα Φλιτζάνη από την Εύα Αντωνοπούλου - Η πρώτη ημέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Την Τετάρτη 31/5 η Εύα Αντωνοπούλου αποχαιρέτησε το κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το σταθμό μετά από 15 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη λήξη της συνεργασίας).

Η παρουσιάστρια έδωσε τη σκυτάλη στη συνάδελφο της, Λένα Φλυτζάνη, η οποία ανέλαβε την Πέμπτη 1/6 την παρουσίαση του δελτίου. Τα πρώτα πλάνα της νέας παρουσιάστριας προβλήθηκαν στις 13:50 ακριβώς, που βγήκε το δελτίο στον αέρα.

Η αντικαταστάτρια της Εύας Αντωνοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Η Λένα Φλιτζάνη έδειχνε ήρεμη στη νέα της αυτή θέση, με την ίδια να έχει επιλέξει λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι με τα μαλλιά της να είναι αυστηρά ίσια.

Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την αποχώρηση της Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες οι οποίες θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να αποχωρεί ένα μήνα νωρίτερα από το κανάλι του ΣΚΑΙ, από την ημερομηνία που θα πραγματοποιούνταν η λήξη του συμβολαίου της, ενώ ακούγεται επίσης πως η δημοσιογράφος σκοπεύει να ενταχθεί στην ομάδα του OPEN (δείτε εδώ την απάντησή της).

Το πρωί της Πέμπτης 18/5, λοιπόν, το θέμα αυτό συζητήθηκε στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, και η Ελένη Χατζίδου θέλησε να εκφράσει την άποψή της και τις απορίες της, διότι θεωρεί πως είναι πολύ παράξενο μετά από 14 χρόνια να τελειώνει μία συνεργασία άρον άρον (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

«Δεν είναι απλά αντίδραση. Για να κόβεις κάποιον τόσο απότομα σε ένα τόσο κομβικό σημείο, που ξέρεις ότι θα "έδινε" πάρα πολύ σε σένα και το κανάλι, σημαίνει ότι εξοργισμένος και θέλεις να κόψεις κάθε επαφή», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι δεν το συζήτησαν καθόλου. Είναι 14 χρόνια η Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ. Το να σου κόψουν έναν μήνα πριν από τη λήξη του συμβολαίου σου είναι πολύ περίεργο. Δηλαδή, ποιος θύμωσε τόσο πολύ;», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

Και συμπλήρωσε ο παρουσιαστής: «Εγώ αν γυρίσω και λίγο πίσω, στην προηγούμενη προσέγγιση που της έγινε από το ΟΡΕΝ πριν από δύο χρόνια ο ΣΚΑΪ της είχε δώσει μία γενναιόδωρη αύξηση για να μείνει. Οπότε, στην ουσία τότε και την στήριξε και έβαλε πλάτη, άρα μπορεί να νιώθει και λίγο προδομένος ο ΣΚΑΙ. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που σε κόβει κάποιος τόσο απότομα».

«Συγγνώμη, τι θα πει: σε στήριξα; Και η Εύα Αντωνοπούλου στηρίζει το κανάλι. Έμεινε και έκανε τη δουλειά της πάρα πολύ καλά μάλιστα. Δε δικαιολογείται μία τέτοια συμπεριφορά», απαντά τότε η σύζυγός του.

«Ίσως δεν γνώριζαν καθόλου (από τον ΣΚΑΪ) για τη πρόταση του OPEN και να μην είχε αντανακλαστικά, γιατί μπορεί να ήταν διατεθειμένο το κανάλι να κάνει κάτι παραπάνω. Βέβαια, δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση θέμα εξέλιξης», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου στο τέλος.

Και η Ελένη Χατζίδου, κατέληξε: «Η Εύα Αντωνοπούλου μπορεί να χάσει έναν μήνα από τη λήξη του συμβολαίου της, το κανάλι είναι όμως εκείνο που κακοχαρακτηρίζεται. Όλα για καλό».