«Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται...» - Η επίσημη ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου

15 χρόνια μετά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται...» - Η επίσημη ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου

Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Εύα Αντωνοπούλου έληξε πρόωρα την συνεργασία της με το κανάλι του ΣΚΑΙ στο οποίο βρέθηκε για 15 ολόκληρα χρόνια, με τους συναδέλφους της να σχολιάζουν το γεγονός έντονα (δείτε εδώ τι δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου).

Η τελευταία της εκπομπή ωστόσο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 31/5, και μετά το τέλος αυτής ο σταθμός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας αυτής (δείτε εδώ την δημόσια έκκλησή της).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το τέλος της συνεργασίας με τον Εύα Αντωνοπούλου

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», γράφει η ανακοίνωση.

Το δικό της αντίο με τρεμάμενη φωνή

Η παρουσιάστρια, την Τετάρτη 31/5, ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο, όσο και τους ιθύνοντες του σταθμού για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, δίνοντας με πολύ αξιοπρεπή τρόπο τη σκυτάλη της επόμενη σε συνάδελφο της, που θα αναλάβει το δελτίο (δείτε εδώ ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια).

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη, τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς, στο κοντρόλ, στους συνεργάτες τους πολύ κοντινούς, που είναι εδώ για το τελευταίο αυτό αντίο, αλλά δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε η Εύα Αντωνοπούλου.