Ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία της - Τι συμβαίνει με τη συναυλία της Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τη μεγάλη αποχή, που έκανε από τα καλλιτεχνικά βάζοντας σε προτεραιότητα την επιθυμία της να γίνει μητέρα επέστρεψε με μεγάλη συγκίνηση μέσα από την πρώτη της συναυλία στο κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Δείτε εδώ: Χαμός στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία - Βίντεο από την αντίδρασή του μόλις ανέβηκε στη σκηνή

Σε συνεργασία με την Panik Live η Ελένη Φουρέιρα έχει ανακοινώνει αναλυτικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας της σε Ελλάδα και εξωτερικό! Αναφορικά με τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στις 16/6 μέσα από το instagram της δισκογραφικής εταιρείας έγινε γνωστή την Πέμπτη 1/6 μια αλλαγή σχετικά με τον τόπο, που θα γίνει η συναυλία.

Η ανακοίνωση της Panik Live για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα

«Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να γίνει sold out σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Θέλοντας να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση κι αγάπη και να δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά το «εκρηκτικό» tour, η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live αποφάσισαν η συναυλία να αλλάξει χώρο και να διεξαχθεί στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αντί για το θέατρο Γης.

Μαζί της ο FY.
Special guests οι Trannos και MC Daddy.
Opening acts οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou.
Στα decks ο DJ Bobito.

Το «Reborn Tour», που ξεκίνησε από μία «εκρηκτική» και sold out συναυλία στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο θέατρο, είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό», αναγράφει η ανακοίνωση της Panik Live.

Φουρέιρα

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα πριν από την πρώτη της συναυλία

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω και πάει το μακιγιάζ. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή μου, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ.

Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Σήμερα είναι εδώ όλη η οικογένειά μου. Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απόλυτη αγάπη. Προσπαθώ να του δώσω ότι έχω.

Αντιλαμβάνομαι γιατί οι εκπομπές χειρίστηκαν έτσι την εγκυμοσύνη μου, εκείνη την περίοδο ήταν και οι ορμόνες μου και μπορεί να στενοχωρήθηκα» είπε χαρακτηριστικά Ελένη Φουρέιρα.