Χαμός στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία - Βίντεο από την αντίδρασή του μόλις ανέβηκε στη σκηνή

Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 27/5 ήταν γεμάτο event, γάμους και βαφτίσεις, αφού παντρεύτηκαν πολλά αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού (δείτε εδώ τον ξέφρενο χορό της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα), ενώ ξεκίνησε και η περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της.

Η πρώτη της συναυλία, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο, με την ίδια να βγαίνει στη σκηνή και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, καθώς της είχε λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το κοινό της, εντυπωσιάζοντας τους πάντες, αφού τα ουρλιαχτά και τα χειροκροτήματα ακούγονταν σε όλη την Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί, παρακολούθησε το show και απαθανάτισε μερικά από τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, ανάμεσα στα οποία είναι ο Fy που τραγούδησε στην πίστα, αλλά και η σύντροφός του, η Χαρά Παππά, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης με την Χριστίνα Κανελλοπούλου, οι οποίοι βρέθηκαν σε τρυφερά τετ α τετ.

Φουρέιρα συναυλία

Ελένη Φουρέιρα

συναυλία Φουρέιρα

Fy Φουρέιρα

Fy σύντροφος

Χαρά Παππά Φουρέιρα

Κοκκινάκης Κανελλοπούλου Φουρέιρα

Η αντίδραση του Αλμπέρτο Μποτία μόλις είδε την Φουρέιρα ξανά στη σκηνή

Αυτός ο οποίος δεν εντοπίστηκε από τις κάμερες, αλλά έγινε viral στο tik tok ωστόσο, είναι ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους θεατές και καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας κοιτούσε την αγαπημένη του και "έλιωνε". Την είδε εν δράσει μετά από ένα χρόνο και ο θαυμασμός του για εκείνη είναι απερίγραπτος, εφόσον παρατηρεί πως τρέχει να φροντίσει τον γιο τους, αλλά κάνει τα πάντα και για την καριέρα της, χωρίς να μένει τίποτα πίσω (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα στις κάμερες πριν βγει στη σκηνή).