«Στεναχωρήθηκα πολύ! Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε...» - Βυθισμένη στο πένθος η Βάνα Μπάρμπα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Τα συγκινητικά της λόγια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκα πολύ! Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε...» - Βυθισμένη στο πένθος η Βάνα Μπάρμπα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Την τελευταία ημέρα του Μάη ο Θεόδωρος Πάγκαλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, βυθίζοντας στον πόνο και την θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και τους συνεργάτες του από τον χώρο της πολιτικής και όχι μόνο.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να μιλήσουν δημόσια και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον άνθρωπο που γνώρισαν πίσω από τις κάμερες και το γραφείο του (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η πρώην συνεργάτιδά του για την συμπεριφορά του), και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην Super Κατερίνα το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6 στον αέρα του ALPHA.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

«Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που τον ήξερα πολλά χρόνια από το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένας άνθρωπος που προσωπικά με στήριξε σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Νομίζω ότι σημειολογικά κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με το φευγιό κύριου Πάγκαλου, του αγαπημένου μας Θεόδωρου. Νομίζω ότι κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο μιας εποχής.

Ήταν τόσο σημαντικό αυτό το κομμάτι των χρόνων που περάσαμε με το παλιό ΠΑΣΟΚ, με έναν άνθρωπο που τα έλεγε έξω από τα δόντια, με έναν άνθρωπο που ήταν και μποέμ, που του άρεσε να διασκεδάζει, να χαίρεται, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι με θλίβει η απώλειά του, όπως και πολλούς άλλους, γιατί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Πολύ μεγάλο κεφάλαιο.

Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα θρηνεί με έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Ακόμα και αν διαφώνησαν πολλοί μαζί του ο Θεοδώρος ο Πάγκαλος ήταν αυτό που ήταν, αληθινός και ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος πάνω από όλα. Είχαμε καιρό να τα πούμε λόγω της ασθένειάς του με το ζάχαρο. Τον θυμάμαι με αγάπη και με μεγάλο σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.