«Δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου, εγώ άλλο σπούδασα αλλά...» - Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αποκάλυψε ποια σχολή τελείωσε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου, εγώ άλλο σπούδασα αλλά...» - Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Σήμερα, Πέμπτη 1/6 ξεκίνησαν και επίσημα οι πανελλαδικές εξετάσεις με τα πρώτα παιδιά που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία να είναι εκείνα που βρίσκονται στα ΕΠΑΛ, ενώ αύριο, Παρασκευή 2/6, δίνουν και στα γενικά λύκεια. Αυτό σημαίνει πως πολλά νέα παιδιά κατακλύζονται από το άγχος για το μέλλον τους και γι' αυτό, άνθρωποι που έχουν περάσει τα ίδια, θέλουν να στείλουν το μήνυμά τους, ώστε να δώσουν ελπίδα σε όσους φοβούνται.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ιωάννα Τούνη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει στους ακόλουθούς της πως οι εξετάσεις αυτές δεν καθορίζουν ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου και όσοι το παλεύουν πραγματικά βρίσκουν τον δρόμο τους, είτε τα καταφέρουν είτε δεν τα καταφέρουν με την πρώτη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό που έζησα δεν ήταν φυσιολογικό! Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα και...» - Κατάθεση ψυχής από την Ιωάννα Τούνη

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ως παράδειγμα έφερε τον εαυτό τους, που σπούδασε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό με το οποίο ασχολείται και το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο, και οι δύο είναι πολύ πετυχημένοι!

«Καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι. Σοκ. Έχουν ξεκινήσει και οι Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια. Σας θέλω δυνατούς, δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και ο καλός της συμπλήρωσε: «Μην αγχώνεστε. Δεν κρίνεται η ζωή σας από τις Πανελλήνιες», με την ίδια να συνεχίζει: «Πραγματικά! Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα».

Και έπειτα έκανε πλάκα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει σπουδάσει Ηλεκτρολογία Αθηνών: «Αγάπη εγώ θεωρώ πάντως με το ηλεκτρολογιλίκι πρέπει να ασχοληθείς είναι καλή μπίζνα».

Διαβάστε επίσης: Ο νουνίτο κάνει μπανάκι και η Τούνη "λιώνει" - Χαμός στο Instagram με το βίντεο του μπέμπη

Όμως, έπειτα πρόσθεσε: «Πέρα από την πλάκα οι Πανελλήνιες δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα πέρασα και τελείωσα παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε στόχους και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε εκεί που θέλετε και να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί.

Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, ή οι γονείς σας έχουν παρέμβει στην επιλογή σχολών, θα σας πω το εξής. Αν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, ούτε πετυχημένος. Βάλτε τα δυνατά σας χωρίς άγχος σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε όλη τη θετική μου ενέργεια και αγάπη».