«Και γελάσαμε και κλάψαμε...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

Το δικό της "αντίο"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Και γελάσαμε και κλάψαμε...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

Η Εύα Αντωνοπούλου αποχώρησε και επίσημα από το κανάλι του ΣΚΑΙ μετά από 15 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας και ένας ένας οι συνάδελφοί της την αποχαιρέτησαν και της ευχήθηκαν για τα επόμενά της βήματα στον χώρο (δείτε εδώ ποια φημολογείται πως είναι η επόμενη κίνησή της).

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, την Πέμπτη 1/6 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από την τελευταία τους συνάντηση, με τις δυο τους να αγκαλιάζονται σφιχτά και να χαμογελούν στον φακό και πάνω σε αυτή σημείωσε τα πιο όμορφα λόγια.

Το "αντίο" της Σίας Κοσιώνη στην Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρηση από το ΣΚΑΙ

«Και γελάσαμε και κλάψαμε… Καλή συνέχεια στο ταξίδι Ευάκι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σία Κοσιώνη Εύα Αντωνοπούλου ΣΚΑΙ

Τα τελευταία λόγια της μέσα από τη συχνότητα του καναλιού

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη 31/5 για την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία μετά από 14 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το ΣΚΑΪ έριξε αυλαία αποχαιρετώντας το κοινό μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο, όσο και τους ιθύνοντες του σταθμού για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, δίνοντας με πολύ αξιοπρεπή τρόπο τη σκυτάλη της επόμενη σε συνάδελφο της, που θα αναλάβει το δελτίο.

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη, τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς, στο κοντρόλ, στους συνεργάτες τους πολύ κοντινούς, που είναι εδώ για το τελευταίο αυτό αντίο, αλλά δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε η Εύα Αντωνοπούλου.