«Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή

«Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές φέτος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, συνάντησε την Μαρία Σολωμού σε εκδήλωση, και έτσι η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις, οι οποίες αφορούν την καριέρα της ως ηθοποιός, τα podcast τα οποία πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια και έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, μάλιστα, η ίδια μίλησε για τον γιο της, ο οποίος δίνει πανελλήνιες για πρώτη φορά και το άγχος της ως μητέρα είναι πολύ μεγάλο, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην της, με πολλούς από τους οποίους διατηρεί άψογες σχέσεις (δείτε εδώ πού ήταν και τι έκανε την ώρα που ο πρώην της, Πάνος Μουζουράκης, παντρευόταν την εγκυμονούσα σύντροφό του).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για τους πρώην συντρόφους της

«Έχω ζηλέψει ρόλο. Είναι αυτός της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε σχετικά με τα podcast της: «Πραγματικά, αυτό που παίρνω πίσω από τις γυναίκες είναι σοβαρό. Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μου λένε ευχαριστώ, νιώθω ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό».

Διαβάστε επίσης: Γυμνή από τη μέση και κάτω: «Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιδί της: «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές φέτος. Εγώ είμαι πιο αγχωμένη από αυτόν μάλλον. Είμαστε συνέχεια μαζί» και κατέληξε για τους πρώην συντρόφους τους: «Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό. Στο τέλος μένει ο άνθρωπος και όταν ο άνθρωπος είναι καλός και καλή ψυχή και φεύγει το ερωτικό, οι εγωισμοί και όλα αυτά, τότε καταλαβαίνεις, από το ένστικτο, αν αξίζει να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου».