Γυμνή από τη μέση και κάτω: «Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Σολωμού
Instagram / Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού το 2004 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Μάριο Αθανασίου και μαζί του απέκτησε έναν γιο, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ πια, ωστόσο είναι η αδυναμία τους και η προτεραιότητά τους πάντα. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε το 2009, όμως οι σχέσεις τους με το παιδί τους παρέμειναν ίδιες.

Αν και δεν υπάρχουν γενικότερα φωτογραφίες με το πρόσωπό του νεαρού, η ηθοποιός την Κυριακή 14/5 με αφορμή την γιορτή της μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από τότε που εκείνος ήταν μωρό και συγκεκριμένα 3 μηνών, με την ίδια να είναι γυμνή από τη μέση και κάτω και να κρατά στην αγκαλιά της το πλάσμα της.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού για την γιορτή της μητέρας

«2005, στα τελειώματα ,στο στούντιο του @takis_diamantopoulos_photos, το παλιό, στο Παγκράτι ,οι μυημένοι ξέρουν… Ο Pepe ( έτσι τον φωνάζαμε τότε) σχεδόν 3 μηνών …..κι εγώ…….;;;;; Ζουμάρετε παρακαλώ, ζουμάρετε άφοβα στο πρόσωπο και δείτε…. Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση, αϋπνία ,αγάπη ,αβεβαιότητα, άγνοια ….αλλά εγώ εκεί … παρούσα ,αγέρωχη ,δυνατή!!!!!!

Όλα αυτά μαζί, όλα αυτά μαζί σ ένα βλέμμα ,σε μια στιγμή, σ ένα κλικ ,σ ευχαριστώ Τάκη μου!!! Μανάδες μητέρες μαμάδες όλου του κόσμου ….μπράβο μας!!!!! OMERTÀ», έγραψε στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Έμεναν μαζί αλλά δεν έκαναν σεξ και μια μέρα... - Πικάντικες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαρίας Σολωμού & του Μάριου Αθανασίου

Μαρία Σολωμού γιορτή της μητέρας
Instagram / Μαρία Σολωμού

Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για το δεύτερο παιδί με τον Μάριο Αθανασίου

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Κυριακής 18/12 στην εκπομπή του OPEN, After Dark. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει προκαλέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, και λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Mente Fuerte (δείτε εδώ την τελευταία τους εμφάνιση στα μπουζούκια), αλλά και λόγω του περιστατικού με τον δημοσιογράφο του καναλιού στον οποίο "επιτέθηκε", μίλησε για όλους και για όλα, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια και φτάνοντας μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως όταν ήταν μικρή δεν έμοιαζε με κορίτσι, μίλησε για τον γιο που απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου, για τον γάμο τους (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες τους από τότε που ήταν έγκυος! Ήταν μια κούκλα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα), απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη, ενώ αναφέρθηκε και στον τράπερ και στον χαρακτήρα του.

«Ήμουν ένα παιδάκι, το οποίο μέχρι τα 12 πώς να στο πω… δεν θα με αναγνώριζες. Αν έβλεπες μία φωτογραφία μου από τα 12 και μία στα 13 μου, θα έλεγες… αποκλείεται αυτό. Πήγα να γίνω κορίτσι γιατί μέχρι τα 12 δεν ήταν σίγουρο. Το μαλλί μου δεν είχε σγουρύνει, το μαλλί μου ήταν ένα φουντωτό πράγμα, είχα ένα φρύδι -και που να το ήξερα να το κράταγα τώρα που είναι μόδα- ένα φρύδι και μουστάκι», είπε αρχικά.

Για τον γιο που απέκτησε με τον ηθοποιό, επισήμανε: «Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι… επαναστάτης. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…

Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ… δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ του λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”».

Όσον αφορά την σχέση της με τον Αθανασίου, ανέφερε: «Με τον Μάριο μπήκαμε στο ίδιο σπίτι αφού έμεινα έγκυος. Είχαμε σχέση 6 μήνες και έμεινα έγκυος. Κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε και είπαμε: “Από την στιγμή που θα κάνουμε ένα παιδί, μήπως να μέναμε μαζί;” Γάμο δεν ήθελε κανείς μας, ούτε εκείνος, ήταν όλο σύντομο γιατί στα δύο χρόνια χωρίσαμε».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, απάντησε: «Παιδί έχω, κλείσαμε. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο παιδί. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, πριν χωρίσω από τον Μάριο, αλλά… τι λες καλέ, (είπα) τώρα συνήλθες. Νομίζω υπάρχουν πολλές σκέψεις να δείξεις στον άλλον πόσο πολύ τον θες και τον αγαπάς, από το να κάνεις οικογένεια και παιδί».

«Εγώ κάνω κάποια podcasts και μπήκε η ομάδα του στη διαδικασία, φαντάζομαι και ο ίδιος ο Γιώργος, να ξετρυπώσουν ένα podcast ακριβώς μετά από κάποιες δηλώσεις μου που έγιναν viral για δικούς τους λόγους και να το κάνουν θέμα στην εκπομπή σαν να έχω δώσει κάποια συνέντευξη και να απολογούμαι ή να απολογούμαι ή να υπερηφανεύομαι, όπως είπε, για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις όταν ήμουν 20 χρονών», συμπλήρωσε έπειτα.

«Να ενημερώσουμε τον κύριο Λιάγκα ότι τα podcasts μου δεν είναι συνεντεύξεις. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι και μου στέλνουν τα λεγόμενα γράμματα με τα προβλήματα τους. Ας μπει στον κόπο λοιπόν, από τη στιγμή που θέλει να το κάνει θέμα, να μάθει τι κάνω εγώ στα podcast και να ακούσει όλο το podcast. Να προσέχει πως μιλάει για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι συμπαθεί ή έχουμε καλές σχέσεις. Διότι δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό του μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια! Και να ακούσει έστω από τα 100 και podcast που έχω ένα στο οποίο να μην μιλάω προσωπικά! Σε όλα μιλάω προσωπικά σε σχέση με αυτό που μου στέλνουν», τόνισε για τον παρουσιαστή.

«Την τελευταία φορά που πήγα στην εκπομπή του Γιώργου έφαγε πάλι παντόφλα γιατί με είπε, εντός ή εκτός εισαγωγικών που δεν τον παρεξήγησα, κατίνα. On air. Τον ειδοποίησαν από το κοντρόλ και μέσα σε τρία λεπτά ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί όμως ο «χείμαρρος» να κατακρίνει και να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για κάποιον άνθρωπο που λέει την αλήθεια του», κατέληξε για εκείνον.

Όσον αφορά τον τράπερ, είπε: «Το αρνητικό του είναι πως δεν μπορεί να κάνει καμία είδους συζήτηση. Το θετικό του είναι πως ανά πάσα στιγμή, αν μία κολλητή του – όπως εγώ ή και ένας φίλος που θα τον πάρει τηλέφωνο και τον ξυπνήσει- αν του πει τρέχα συνέβη αυτό κι αυτό, θα τρέξει».