Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Η συμφωνία που έχει κάνει με τη Μαρία Σολωμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια με τη Μαρία Σολωμού για να μείνει ο γιος τους μαζί του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, σκοπός του ήταν να φέρει κοντά τον μεγάλο του γιο με τα αδέρφια του (δείτε εδώ την 7χρονη κόρη του), καθώς δεν ήθελε να αρχίσουν να γνωρίζονται όταν φτάσουν 25 χρονών.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου για τον γιο του

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζυτησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Αισθάνομαι ανεπαρκής πατέρας, θα ήθελα να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του, για την έλλειψη του πατέρα και για τη σειρά που συμμετέχει «Άσε μας ρε μαμά».

«Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου. «Είναι μόνιμη κατάσταση αυτή. Οι ηθοποιοί ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν.

Έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να ψάξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι επειδή το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου.

«Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής. Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Έχω ανασφάλειες, έχω φοβίες πολλές, ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά, ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα.

«Ήταν μία φυσική συνέχεια για εμένα και τη σύζυγό μου. Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους».