Έμεναν μαζί αλλά δεν έκαναν σεξ και μια μέρα... - Πικάντικες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαρίας Σολωμού & του Μάριου Αθανασίου

«Έχω τώρα ένα επαγγελματικό ταξίδι και λέω να μην ξαναέρθω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μαρία Σολωμού: Ένα όνομα, μια ιστορία. Κάποτε έκλεψε την καρδιά μας στους Singles - εγώ συγκεκριμένα από τότε την αγάπησα - ενώ τώρα το όνομά της πρωταγωνιστεί συχνά πυκνά στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz λόγω... προσωπικών επιλογών! Ο χωρισμός της με τον Πάνο Μουζουράκη είχε συζητηθεί αρκετά (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες του τότε ζευγαριού από το 2016 που παραθέριζαν στην παραλία άκρως ερωτευμένοι), ενώ η νέα της σχέση με τον Mente Fuerte βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι (δείτε εδώ τι φόρεσε η ηθοποιός στο πλευρό του).

Κάποτε, όμως, είχε επικρατήσει αρκετά μεγάλος ντόρος με έναν άλλο άντρα που είχε στη ζωή της, τον Μάριο Αθανασίου. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν μαζί κι ένα παιδί και σήμερα διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Τότε, όμως, είχαν χωρίσει άκρως... ανατρεπτικά!

«Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι… επαναστάτης. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…

Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ… δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ του λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Ο χωρισμός της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου

Μαρία Σολωμού Μάριος Αθανασίου γιατί χώρισαν

«Με τον Μάριο μπήκαμε στο ίδιο σπίτι αφού έμεινα έγκυος. Είχαμε σχέση 6 μήνες και έμεινα έγκυος. Κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε και είπαμε: “Από την στιγμή που θα κάνουμε ένα παιδί, μήπως να μέναμε μαζί;” Γάμο δεν ήθελε κανείς μας, ούτε εκείνος, ήταν όλο σύντομο γιατί στα δύο χρόνια χωρίσαμε».

«Δεν το καταλάβαμε εκείνο το βράδυ ότι δεν ταιριάζαμε, το κατάλαβα εγώ στην πορεία και ο Μάριος βέβαια σαφέστατα, μας πήρε περίπου ένα χρόνο. Δεν σφαζόμασταν καθόλου, αλλά ήμασταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός, ερχόταν σιγά-σιγά, φαινόταν. Το τελευταίο διάστημα μέναμε μαζί, παρόλο που το είχαμε πάρει απόφαση, κοιμόμασταν μαζί, χωρίς σεξ” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μ. Σολωμού ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είχαμε μια ερωτική σχέση κι ένα παιδί, μέναμε μαζί, άρχισε να μας τελειώνει, το καταλάβαμε. Και κάποια στιγμή, όταν μετακομίσαμε και πήραμε σπίτι, μου είπε μια μέρα: “έχω τώρα ένα επαγγελματικό ταξίδι και λέω να μην ξαναέρθω”. Είπα “ωραίος, εντάξει”. Δηλαδή, το περίμενα. Απλά η μοναδική κουβέντα που κάναμε ήταν “τι κάνουμε με τον Αλέξανδρο”»

«Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...», είχε δηλώσει ο Μάριος

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζυτησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.