ΣΚΑΙ: «Κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ» - Το "καρφί" της Χριστίνας Σούζη για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου

«Είναι τόσο καλό παιδί που της αξίζει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: «Κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ» - Το

Η Εύα Αντωνοπούλου αποτελεί πια παρελθόν για το κανάλι του ΣΚΑΙ και το γεγονός αυτό αποτέλεσε θέμα προς συζήτηση για τους υπόλοιπους σταθμούς και τις εκπομπές τους. Γι' αυτό η Super Κατερίνα έστειλε κάμερες και ρεπόρτερ έξω από το στούντιο, ώστε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις από τους συναδέλφους της, για να συναισθήματά τους για τη νέα αυτή συνθήκη (δείτε εδώ την μακροσκελή ανάρτηση και τη δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας).

Η Χριστίνα Σούζη και ο Χρήστος Κούτρας είναι εκείνοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν δημόσια, λοιπόν, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως από τότε που εντάχθηκε εκείνη στο εργατικό δυναμικό του σταθμού έχουν φύγει πολλά σημαντικά πρόσωπα, ενώ και οι δύο τόνισαν πως αυτοί οι αποχωρισμοί είναι πολύ δύσκολοι.

Οι δηλώσεις των Σούζη και Κούτρα για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

«Τι να σας πω; Υπήρχε σαφώς συγκίνηση, 15 χρόνια είναι αυτά! Όλα τα είδατε, ε; Τίποτα δεν σας ξεφεύγει! Εντάξει, κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ. Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος. Ξέρω' γω, τι να πω πια», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη και συμπλήρωσε: «Προφανώς και της ευχήθηκα καλή επιτυχία, αλίμονο! Άλλωστε την αγαπάω τόσο πολύ, είναι τόσο καλό παιδί που της αξίζει ότι κι αν επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα».

Ενώ ο Χρήστος Κούτρας επισήμανε: «Παιδιά, εντάξει, αφήστε! Δεν είμαστε για αποχωρισμούς. Όλα καλά! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει! Όλα καλά».

Το "αντίο" της Σίας Κοσιώνη

Ανάμεσα στους συναδέλφους που την αποχαιρέτησαν και δημόσια είναι και η Σία Κοσιώνη, η οποία την Πέμπτη 1/6 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από την τελευταία τους συνάντηση, με τις δυο τους να αγκαλιάζονται σφιχτά και να χαμογελούν στον φακό και πάνω σε αυτή σημείωσε τα πιο όμορφα λόγια.

«Και γελάσαμε και κλάψαμε… Καλή συνέχεια στο ταξίδι Ευάκι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σία Κοσιώνη Εύα Αντωνοπούλου ΣΚΑΙ