«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο» - Πρώην παίκτης του MasterChef εξομολογείται για πρώτη φορά

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο» - Πρώην παίκτης του MasterChef εξομολογείται για πρώτη φορά

Κι ενώ πλησιάζει η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του φετινού MasterChef, (δείτε εδώ την ημερομηνία) πρώην παίκτης που έφτασε μια ανάσα από το τέλος, χάνοντας στον ημιτελικό από την Μαρία Μπέη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήταν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης, ανατριχιάζοντας με τα λόγια του.

Ο λόγος φυσικά για τον 37χρονο Αλέξανδρο που παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μαζί με το κορίτσι του, που γνώρισε στο σπίτι του MasterChef!

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου μετά το MasterChef

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα την δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, οι οποίοι είχαν αλλάξει την ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να το δώσω παρακάτω που πήρα. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα.

Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος για το πολύ δύσκολο παρελθόν του.

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί»

είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».