MasterChef: Πότε θα προβληθεί η Α' φάση του τελικού - Το μήνυμα του Μπέλλου για την Μπέη

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Πότε θα προβληθεί η Α' φάση του τελικού - Το μήνυμα του Μπέλλου για την Μπέη

Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας είναι οι δυο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του MasterChef και θα αγωνιστούν στις κουζίνες τους με σκοπό τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο. Το trailer που κυκλοφόρησε, αποκάλυψε πως το πρώτο μέρος του τελικού θα πραγματοποιεί σε ξενοδοχείο στην Κρήτη.

Τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουνίου λοιπόν στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε την πρώτη δοκιμασία των παικτών. Οι δυο μάγειρες, θα τα δώσουν όλα για όλα για να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον Amauri Bouhours, ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας και σεφ του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin, εστιατορίου Le Meurice Alain Ducasse στο Παρίσι.

Δείτε επίσης: Αποχώρησαν και παραδέχτηκαν τη σχέση τους - Ζευγάρι πρώην παίκτες του διαγωνισμού

Αυτό είναι το τρέιλερ της πρώτης φάσης του τελικού του MasterChef

Η ανάρτηση του Μπέλλου για την Μαρία Μπέη

Μπορεί ο Δημήτρης Μπέλλος να αποχώρησε από το MasterChef, ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί το παιχνίδι, στηρίζοντας την σύντροφό του Μαρία Μπέη η οποία δίνει μάχη για να γίνει η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει το παιχνίδι μαγειρικής.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το ριάλιτι και έγραψε πόσο υπερήφανος είναι για την αγαπημένη του.

MasterChef Μπέλλος Μπέη

Πάει για 8η σεζόν

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή ''Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'' στο ΡΙΚ με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για το φετινό κύκλο του Masterchef, που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αλλά και για το μέλλον του προγράμματος.

Γενικότερα επικρατεί μία παραφιλολογία, καθώς λέγεται κάθε φορά, πως θα είναι η τελευταία χρονιά για το ριάλιτι μαγειρικής και πάντα βλέπουμε να δίνεται μία σεζόν ως παράταση (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Κοντιζά για το μέλλον του παιχνιδιού).

Μέσα από τη νέα αυτή συνέντευξη του Ιωαννίδη έγινε γνωστό, πως μετά από συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή εν τέλει το Masterhef θα συνεχίσει και έτσι θα δούμε την 8η σεζόν του χρόνου.

«Έχει γίνει κρούση από το κανάλι και θα συνεχίσουμε με το MasterChef 8. Πάντα συζητάμε για αλλαγές να υπάρξει εξέλιξη και ενδιαφέρον και με τις δοκιμασίες, που βάζουμε στους παίκτες μας και με τους καλεσμένους μας και με τη ροή του διαγωνισμού γενικά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.