Masterchef 7: Αποχώρησαν και παραδέχτηκαν τη σχέση τους - Ζευγάρι πρώην παίκτες του διαγωνισμού

Πως κατάφεραν να το κρύψουν στο ριάλιτι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Αποχώρησαν και παραδέχτηκαν τη σχέση τους - Ζευγάρι πρώην παίκτες του διαγωνισμού

Ο φετινός κύκλος για το Masterchef είναι ένα βήμα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ωστόσο πολλά ήταν εκείνα, που είδαμε να συμβαίνουν φέτος στο διαγωνισμό μαγειρικής, από ωραίες συνταγές μέχρι και νέους έρωτες!

Το κοινό, που παρακολουθούσε το ριάλιτι μαγειρικής είχε αντιληφθεί, πως κάτι όμορφο συνέβαινε ανάμεσα στη Στέλλα Κατσέ και στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη με τους δύο να παραχωρούν από κοινού συνέντευξη μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι.

Το πλέον ζευγάρι μίλησε στο Breakfast at star την Τετάρτη 31/5 με τους δύο να παραδέχονται και επίσημα πια πως είναι ζευγάρι στη ζωή (δείτε εδώ τι έλεγε η Κατσέ για τη σχέση τους στο παιχνίδι)!

Το νέο ζευγάρι από το Masterchef 7

«Τα λεφτά δεν ήρθα στο σπίτι, αλλά ήρθα εγώ στην Αθήνα, έφυγα από την Αθήνα ήρθε με πήρε ο Κρητικός στα Χανιά. Είμαστε ζευγάρι επίσημα, ναι», είπε η Στέλλα Κατσέ.

Η ερωτική ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου για τη Στέλλα

Το βράδυ της Τρίτης 11/4 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη αποχώρηση από το MasterChef 7 πριν σταματήσουν τα επεισόδια λόγω Πάσχα με τη Στέλλα Κατσέ να αφήνει την ποδία της και να αποχαιρετά προσωρινά τους συμπάικτες της.

Οι φήμες και οι σπόντες ήθελαν την Στέλλα και τον Αλέξανδρο να έχουν έρθει πολύ κοντά κοντά. Την Πέμπτη 20/4 μέσα από το νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε για το παιχνίδι είδαμε τον παίκτη να είναι πεσμένος με την αποχώρηση της Στέλλας και μάλιστα να κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση!