«Σταματήστε να κάνετε...» - Δραματική έκκληση από τον Κυριάκο Κυανό στον αέρα του Happy Day

«Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σταματήστε να κάνετε...» - Δραματική έκκληση από τον Κυριάκο Κυανό στον αέρα του Happy Day

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, παραχώρησε ο Κυριάκος Κυανός. Ο ερμηνευτείς μίλησε για την σύζυγό του, την "μάχη" που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το σάκχαρο.

Όπως εξομολογήθηκε, χρειάζεται να κάνει ενέσεις, ωστόσο όχι μόνο ο ίδιος αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ή δεν βρίσκουν ή βρίσκουν με μεγάλη δυσκολία. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ότι τις χρησιμοποιούν για να χάνουν κιλά.

Η εξομολόγηση του Κυριάκου Κυανού

«Η κόρη μου είναι 3 ετών. Θέλουμε να τις χαρίσουμε αδερφάκι. Με τη σύζυγό μου νιώθω πως γνωριστήκαμε χθες. Την ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου. Κλείνουμε μια 10ετία γνωριμίας. Με έχει κάνει πιο υπεύθυνο. Την γνώρισα σε συναυλία, την πήρα από το χέρι και της είπε "εγώ εσένα θα σε παντρευτώ". Ήταν δίπλα μου σε δύσκολες καταστάσεις, όταν έσβησαν τα φώτα», ανέφερε αρχικά για την οικογένεια του (δείτε φωτογραφίες από το γάμο του).

«Έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μου έκανε μετάσταση στον προστάτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο δεν περνούσε. Πήγα και έκανα εξετάσεις και ανακάλυψα τον καρκίνο. Αν δεν πάθαινα αυτό το ατύχημα, δεν θα το ανακάλυπτα. Ευτυχώς το πέτυχα στο πρώτο στάδιο και το προλάβαμε. Η θεραπεία ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο και την ακολούθησα» εξομολογήθηκε αρχικά για την "μάχη" που έδωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως πολλοί χρησιμοποιούν τις ενέσεις διαβητικών για να χάσουν κιλά, με αποτέλεσμα άνθρωποι με προβλήματα να μην βρίσκουν.

«Μετά από τον καρκίνο με βρήκε και το σάκχαρο. Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις. Σταματήστε να κάνετε τις ενέσεις των διαβητικών για να αδυνατίσετε. Είχα προδιάθεση για σάκχαρο και έπαθα κρίση από το άγχος μου. Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα θάρρος από τον Μπισμπίκη που είναι γεροδεμένος», είπε και συγκλόνισε.

Μετά την συνέντευξη του, ο Κυριάκος Κυανός βγήκε και ζωντανά μέσω skype στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, όπου συζήτησε με το πάνελ τα όσα είπε.