Ποτά, φαγητό και ξέφρενος χορός - Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Βίκυς Καγιά στο Παρίσι

Τα υπέροχα look της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ποτά, φαγητό και ξέφρενος χορός - Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Βίκυς Καγιά στο Παρίσι

Εδώ και λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στην Γαλλία και μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης στα social media, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της εκεί.

Μετά την συγκλονιστική της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών (δείτε εδώ τι φόρεσε) συζητήθηκαν αρκετά και τα δυο outfit που επέλεξε να φορέσει τις επόμενες ημέρες.

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά

Το πρώτο που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες επέλεξε να το φορέσει για μια ξέφρενη νύχτα που πέρασε μαζί με τον κριτή του GNTM, Τάσο Σοφρωνίου και τους φίλους τους...

Ενώ την δεύτερη υπέροχη εμφάνισή της την έκανε στο τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός.

Πως διατηρεί τις αναλογίες της

Ξέρει από πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα, πόσω μάλλον στο θέμα “διατροφή”, αφού η “μοντελίστικη” καριέρα της δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια επιλογής! Έτσι η Βίκυ μαγειρεύει υγιεινά και τις γιορτές, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως στερεί από τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά τις σοκολάτες και τις λοιπές λιχουδιές – ειδικά για την ίδια το παγωτό είναι νόμος τα Χριστούγεννα! “Παν μέτρον άριστον” είναι το μότο της στο φαγητό, που έχει περάσει και στην οικογένειά της, έτσι ώστε εάν παρεκτραπoύν και λίγο να μπορεί εκείνη να προλάβει εύκολα το... κακό! Τι κάνει; Βγάζει καθετί λιπαρό από το πιάτο της και φροντίζει να τρώει περισσότερες σαλάτες και φρούτα, και μάλιστα κάθε 3 ώρες: «Μέσα στη μέρα επιδιώκω να τρώω κάθε τρεις ώρες περίπου, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθώ να καταναλώνω πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνω τον μεταβολισμό μου και καίω λίπος όλη μέρα!», λέει εκείνη.