«Περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να...» - Η απάντηση της Έφης Πίκουλα για τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να...» - Η απάντηση της Έφης Πίκουλα για τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και την δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια παραχώρησε η Έφη Πίκουλα η σύζυγός του αείμνηστου Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν περίπου δυο χρόνια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον γάμο της, ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον γιο της Αλίκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννη, ο οποίος εμφανίζεται στο J2US.

«Δεν έχω γράψει καμία ιστορία, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα ήταν επιλογή μου», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα για την καριέρα της.

Η εξομολόγηση της Έφης Πίκουλα για τον Τάκη Βουγιουκλάκη

«Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο με πλησίασε και από εκεί εξελίχθηκαν. Εντάξει τώρα μην γυρίζομε πίσω γιατί με πονάνε αυτά, αλλά εντάξει τελείωσε. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω με θλίψει.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου ήταν παραμονές Χριστουγέννων και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη σε ένα ρεβεγιόν.

Εγώ φυσικά είπα όχι γιατί δεν ήταν το σπίτι του ήταν το σπίτι της αδερφής του. Λέω αν μου το έλεγε η ίδια θα ερχόμουν. Περνάνε λίγες ημέρες και μου χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω και μου λέει "εδώ Αλίκγ Βουγιουκλάκη θα ήθελα να έρθεις στο ρεβεγιόν". Με συγκίνησε πολύ. όταν πήγαμε στο σπίτι που συνήθως άνοιγε το υποηρετικό προσωπικό, άνοιξε εκείνη, αυτό μου έκανε κάτι. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα».

«Όχι δεν έχω επικοινωνία. Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό», είπε για τη σχέση της με τον γιο της Αλίκης.

Στη συνέχεια η Έφη Πίκουλα, αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της, ενώ ανέφερε πως πρέπει να προχωράμε τη ζωή της γιατί η συντροφικότητα είναι απαραίτητη.