«Δεν έχω να πω τίποτα άλλο» - Η έντονη αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Super Κατερίνα για το J2US

Ενοχλημένος μπήκε γρήγορα στο κτίριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω να πω τίποτα άλλο» - Η έντονη αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Super Κατερίνα για το J2US

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στις πρόβες για το J2US. Μπορεί στο προηγούμενο live να μην βρέθηκε ούτε στις πρόβες αλλά ούτε και στην σκηνή, μετά τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα στον ίδιο και την παραγωγή, ωστόσο αυτό το Σάββατο θα εμφανιστεί κανονικά.

Με μια ανάρτηση του, είχε ξεσπάσει λέγοντας πως του ανεβοκατέβαζαν τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να μην ακούγεται καλά στο τελικό αποτέλεσμα και να δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια από τους κριτές.

Βέβαια, είχε ξεκαθαρίσει πως στο δεύτερο live δεν πήγε λόγω υγείας και όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με την παραγωγή και τον Νίκο Κοκλώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως, μετά την δεύτερη ανάρτηση για την υγεία του, είχε βγει στην εκπομπή της και είχε πει πως είπε ψέματα πως είναι άρρωστος.

Μόλις του άκουσε αυτό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, δεν δίστασε να της απαντήσει, λέγοντας μεταξύ άλλων «Κουράστηκα ότι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα Κατερίνα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς» - δείτε εδώ όλη την ανάρτηση του.

Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Super Κατερίνα

Όταν λοιπόν τον συνάντησε η εκπομπή του ALPHA, αρκέστηκε να πει «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Τα διευκρίνισα όλα. Διαβάστε λίγο τα sites τι έγραψα και θα δείτε. Ξεκίνησα μηνύσεις για όλα τα sites ξέρετε», περπατώντας γρήγορα για να μπει στο κτίριο.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γράψει ο άνθρωπος να είναι καλά, πάει στις πρόβες θα τον δούμε ξανά στο live του Σαββάτου. Μπορεί να ήταν αδιάθετος».

«Να πάει με το καλό το Σάββατο να ερμηνεύει» ειπώθηκα στην εκπομπή Super Κατερίνα.