«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είπε ψέματα» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είπε ψέματα» - Αποκάλυψη

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με την συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Just The 2 of Us, καθώς ο ίδιος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής και του Νίκου Κοκλώνη (δείτε εδώ γιατί), ενώ στα τελευταία live απουσίαζε με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ίδιος τότε μέσα από μία ανάρτησή του επικαλέστηκε λόγους υγείας στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί έλειπε από το show, ωστόσο στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 29/5, η Κατερίνα Καινούργιου διέψευσε τα λεγόμενά του, καθώς οι πληροφορίες της αναφέρουν πως κυκλοφορούσε κανονικά εκτός σπιτιού αν και άρρωστος.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την απουσία του Γιάννη Παπαμιχαήλ από το J2US

«Πληροφορίες λένε, από ανθρώπους που τον είδανε, ότι λέει ψέματα ότι ήταν άρρωστος, είπε ότι είχε 39 πυρετό, αλλά εμφανίστηκε κάπου την Παρασκευή, οπότε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Ειρήνη Μερκούρη είναι λογικό εφόσον είναι τραγουδίστρια να μην θέλει να εμφανιστεί χωρίς πρόβα. Και για να μην παρεξηγηθώ, παιδιά, μεταφέρω πληροφορίες τι μου λένε, αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι είπε ψέματα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το ξέσπασμα για τις δεκάδες αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με την εμφάνισή του

Το βράδυ του Σαββάτου 6/5 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us και σε αυτό έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με coach του την Ειρήνη Μερκούρη. Ο ίδιος τραγούδησε, πέρασε όμορφα, αν και αποχώρησε για λόγους υγείας (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο υπήρχαν αστάθειες και λάθη κατά την ερμηνεία του και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν και να τον κατακρίνουν.

Ο ίδιος, λοιπόν, την Δευτέρα 8/5 προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας τι συνέβη, για ποιο λόγο βρέθηκε στο σόου και ποιος είναι ο στόχος του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προσπαθεί να είναι τέλειος, αλλά αυτό που επιθυμεί είναι να διασκεδάσει ο ίδιος και να διασκεδάσει με τη σειρά του και το κοινό.

«Έριξα μια ματιά, και είδα μια άνοδο της τάξης του 80% στα σχόλια σας, για το Just The 2 Of Us. Εγώ δεν ήρθα ούτε για να τραγουδήσω αλα Μιchael Jackson, μην τρελαθούμε, ήρθα για να περάσω με τα υπόλοιπα παιδιά καλά και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Το οτι λέω πάντα την αλήθεια είναι γνωστό ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Και επειδή κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο σχόλιο, ότι και καλά, δεν έχω συνεργαστεί με τους ξένους καλλιτέχνες που ανέφερα στη εκπομπή, ποσταρω μια φώτο με την καλή μου φίλη Wendy, γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και δίπλα της η… Λαίδη Γκάγκα.

Η Wendy, μου έκανε το κονε, κόλλησε το γυαλί και πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ. Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διαδικασία να αποδεικνύω κάθε φορά αυτά που λέω. Το είπα και πριν. Λέω πάντα την αλήθεια. Παραδέχτηκα οτι έκανα λάθος το οποιο δεν συνάδει με την εμπειρία που κουβαλάω.

Φυσικά, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Κανένα πρόβλημα. Ο δικός μου ρόλος είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου, όπως την κάνουνε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΕΛΕΙΑ, όλοι όσοι βλέπετε την εκπομπή. Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!»

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Είχε ζητήσει μια...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ