J2US highlights 27/5: Η αυστηρή ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ! Τον έδιωξαν από το show;

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US highlights 27/5: Η αυστηρή ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ! Τον έδιωξαν από το show;

Ακόμη ένα απολαυστικό live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 27/5 μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στο τέλος του οποίου είδαμε ένα ζευγάρι να αποχωρεί.

Τα 27/5 highlights του J2US

Με ανανεωμένη διάθεση όπως πάντα έτσι και το Σάββατο 27/5 είδαμε το Νίκο Κοκλώνη να εμφανίζεται στο Just the 2 of us με τον παρουσιαστή του show να κλέβει την παράσταση με το κάτω μέρος της στυλιστικής επιλογής του.

Πριν από λίγες ημέρες τον είχαμε δει να γίνεται νονός με ροζ κοστούμι (δείτε το εδώ) και αυτή τη φορά να παρουσιάζει το διαγωνισμό με μαύρο πουκάμισο και φούξια εμπριμέ παντελόνι, με το Σταμάτη Φασουλή να μην κρατιέται και να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο!

«Έχεις απόλυτο δίκιο και εσύ και το παντελόνι σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η ανακοίνωση Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν θα εμφανιστεί μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε όλη την εβδομάδα στις πρόβες του μουσικό show αλλά ούτε και στην πρόβα τζενεράλε. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. "Αυτά λέει η Βίβλος" είπε o παρουσιαστής, εννοώντας τους κανόνες του "J2US".

Χθες το ζευγάρι ήταν να ερμηνεύσει τα "Δακτυλικά Αποτυπώματα".

Οι on air ευχές του Νίκου Κοκλώνη στους νεόνυμφους, Μουζουράκη & Κοζάρη

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει τις on air ευχές του στους νεόνυμφους, Πάνο Μουζουράκη και Μαριλού Κοζάρη οι οποίοι χθες παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα και οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τα 500 άτομα.

Έτσι, ο παρουσιαστής και παραγωγός κατά την διάρκεια της βραδιά χόρεψε ένα κομμάτι του τραγουδιστή ενώ πήρε τον λόγο και είπε: "Να ζήσουν τα παιδιά, ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού, τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τις θερμότερες ευχές τα καλύτερα στα πόδια σας υγεία αγάπη και ευτυχία".

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Τα ζευγάρια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης με την Χριστίνα Μαραγκόζη και η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη.

Τελικά, αυτοί που συγκέντρωσαν τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησαν ήταν ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.