Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Κοκλώνη! Έγινε νονός - Με ροζ κοστούμι αγκαλιά με την βαφτιστήρα του

Βίντεο από το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Κοκλώνη! Έγινε νονός - Με ροζ κοστούμι αγκαλιά με την βαφτιστήρα του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε ο Νίκος Κοκλώνης την Παρασκευή 19/5, καθώς είχε την τιμή να γίνει νονός σε ένα κοριτσάκι, το οποίο παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του STAR, IQ 160. Ο λόγος για την κόρη του Δημήτρη Νεαμονίτη και της Νατάσας Νομικού.

Ο ίδιος ντύθηκε στα ροζ, με ένα κοστούμι σε απαλούς τόνους σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο και δίπλα του βρέθηκαν, φυσικά, κάποια από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Κατερίνα Καινούργιου, η Πηγή Δεβετζή, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης: MEGA: «Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι για...» - Το ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Κοκλώνης

Φωτογραφίες & βίντεο από τη στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης έγινε νονός

Όλοι τους τον φωτογράφησαν στην εκκλησία την ώρα του μυστηρίου, με τον παραγωγό να κρατά στην αγκαλιά του το μικρό κορίτσι, το οποίο τελικά πήρε το όνομα Μαρία - Δήμητρα. Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης, δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube και βίντεο από την τελετή.

Διαβάστε επίσης: Πηγαίνει δικαστικά την παραγωγή του J2US & τον Κοκλώνη - H μακροσκελής ανάρτηση του Παπαμιχαήλ

Νίκος Κοκλώνης νονός

Νίκος Κοκλώνης νονός βαφτιστήρα

Νίκος Κοκλώνης νονός βάφτιση

Νίκος Κοκλώνης νονός Κατερίνα Καινούργιου

Η φάρσα που έκανε τον παραγωγό να ουρλιάζει

Την ώρα που έκανα διάλλειμα τα ζευγάρια από τις ερμηνείες τους στο επεισόδιο στις 1/4 του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα δώρα που θα δώσει στο τέλος της εκπομπής, Εκείνη την στιγμή που παρουσίαζε το αυτοκίνητο και ήθελε να δείξει όλα τα σημεία του, στο πορτ μπαγκάζ τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, επηρεασμένη από την Πρωταπριλιά, ήθελε να κάνει κάτι στον συνάδελφο και φίλο της. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να κόψει την ανάσα του Νίκου Κοκλώνη, όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Μόλις άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης την πόρτα του πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τον κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτός πετάχτηκε από την τρομάρα του.

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα», είπε ο Κοκλώνης με τρεμάμενη φωνή και η Σταυροπούλου «πέθανε» στα γέλια.