MEGA: «Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι για...» - Το ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Κοκλώνης

Τι συμβαίνει με Fame Story και ποια θα είναι η παρουσιάστρια του Secret Song

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: «Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι για...» - Το ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Κοκλώνης

Στην εκδήλωση για την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς IQ160 που θα κάνει πρεμιέρα στο STAR, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός, μίλησε για τα τηλεοπτικά project που ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα, ενώ αποκάλυψε και το μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου.

Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια από πλευράς της, δεν είχε κάνει συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής του με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν - δείτε εδώ τις δηλώσεις. Το τοπίο ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και project

«Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο», ανακοίνωσε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει στο κανάλι, στο οποίο έχει χαρίσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, όσον αφορά το Secret Song, αποκάλυψε πως θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο project του εξωτερικού. «Έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο», ανέφερε για το Fame Story που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Επίσης, ρωτήθηκε και για το Dr.Oz που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη και έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1: «Το Dr.Oz αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει γυρίσματα, γράφει εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τη Σοφία Αλιμπέρτη την ήθελα σαν τρελός στο J2US, είναι ένας έρωτας που κρατάει από το καλοκαίρι. Ζω για την πρεμιέρα του Dr.Oz για να δω το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά».

Επίσης, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί και για το περιστατικό ανάμεσα τον Περικλή Κονδυλάτο και την Δέσποινα Βανδή στο live του Σαββάτου 18/3: «Οι κριτές αγαπάνε όλα τα ζευγάρια. Εμείς κάνουμε ένα φιλανθρωπικό σόου. Ο Περικλής, που τον αγαπάω πολύ, δεν έχει φωνή, είναι όπως εγώ – μη σου πω και χειρότερος».