«Δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου! Σημασία έχει...» - Η "σκληρή" απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου 

Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας για την απουσία του από το J2US

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/5 ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας για αυτό και δεν μπορούσε να διαγωνιστεί με την τραγουδίστρια (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το πρωί της Δευτέρας 29/5 η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του διαγωνισμού μουσικής -δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

«Κουράστηκα ότι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΈΓΡΑΨΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ, ΟΛΑ ΤΑ SITE , ΣΤΑΝΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ...

Posted by John Papamichail on Monday, May 29, 2023

Η ανάρτησή του μετά την απουσία του από το J2US

«Λοιπόν, αναγκάζομαι να απαντήσω και να εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει.

1) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και όλους όσους εργάζονται σε αυτή.

2) Για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή εκπομπή.

3) Τόση δημοσιότητα, θα την ζήλευε ακόμα και ο Πρωθυπουργός! Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα που είναι στην εκπομπή και αξίζουν να προβληθούν όπως πρέπει.

4) Τα παράπονά μου είναι πολύ στοχευμένα και έχουν να κάνουν με πολύ συγκεκριμένα άτομα.

5) Στην επόμενη εκπομπή θα δείτε την καλύτερη εμφάνισή μου με ξένο τραγούδι, guest δύο κορυφαίους μουσικούς.

6) Το ότι μου γίνεται ένας ανελέητος “πόλεμος” είναι πια αναμφισβήτητο και λυπηρό.

7) Το μόνο που καταφέρουν κάποια σιχαμένα κείμενα που διαβάζω στο internet είναι να μου χαλάνε την ψυχολογία.

8) και τελευταίο και το τονίζω. Να ξέρετε ότι είμαι πάρα πολύ δυνατός, σαν άνθρωπος. Μπορώ να ανταπεξέλθω από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και αυτοί που νομίζουν ότι με έχουν “τελειώσει” με όλη αυτή την εμπόλεμη ατμόσφαιρα, στην πραγματικότητα τους έχω ήδη τελειώσει εγώ, εάν και εφόσον χρειαστεί. Κατανοητό φαντάζομαι.

Λοιπόν, αυτά είχα να πω. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος, έβαλα τα πράγματα στη σωστή τους θέση και όλα καλά. Εύχομαι σε όλους καλή Κυριακή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Λοιπόν, αναγκάζομαι να απαντήσω και να εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει. 1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ...

Posted by John Papamichail on Saturday, May 27, 2023