Ελένη Μενεγάκη: Αναζητά νέο συνεργάτη για την εκπομπή της στο Mega - Οι όροι και οι προϋποθέσεις

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο «Ελένη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@ elenimenegaki
Instagram/@ elenimenegaki

Η «Ελένη» είναι από τα πιο κερδοφόρα προϊόντα του Mega αφού παρά το γεγονός πως κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα σχεδόν καθημερινά έχει για πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη για την οποία κάνουν ουρά οι χορηγοί οπότε... λαχείο η «ωραία Ελένη» για τον σταθμό.

Το ότι μπορεί να φέρει αρκετά έσοδα στον σταθμό από τους πελάτες δεν σημαίνει ότι αναιρεί το γεγονός πως, όπως πολλές εκπομπές, έτσι κι αυτή θα δεχθεί αλλαγές μήπως και πετύχει το κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Οι αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Mega και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα παραμείνει ίδια και του χρόνου, με εξαίρεση μια αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει) και μια νέα προσθήκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 2/6 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια αναζητά έναν νέο συνεργάτη και πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφο για να αναλάβει θέματα ενημέρωσης στην εκπομπή.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, που για όσους δεν θυμούνται υπήρξε για χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει χημεία με την παρουσιάστρια και εκτός από τα θέματα που θα λέει on air, να κάνει και βίντεο:

«Όλοι περνούν από μία τριβή μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο κώδικας επικοινωνίας με την Ελένη. Η Ελένη πάντα ήθελε τον Ουγγαρέζο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τα πατήματά σου. Δεν θα κάνει στροφή και αλλαγή, αλλά θα έχει μία ενότητα που θα ξεκινά με σοβαρά θέματα» είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.