Dragons' Den: Πράσινο φως για του χρόνου - Φεύγει ο Ευμορφίδης και έρχεται πολύ εμφανίσιμος άντρας στη θέση του

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα νέο και ανατρεπτικό show ήταν το Dragon's Den, που βγήκε φέτος στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, καθώς αφορούσε σε επενδύσεις και μάλιστα έδωσε ευκαιρίες σε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες (δείτε εδώ το συνολικό ποσό, που δόθηκε).

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και το ρεπορτάζ του Πρωινού μας επιβεβαίωσαν την Παρασκευή 2/6, πως το πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για του χρόνου, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

Αποκαλύψεις για το νέο κύκλο του Dragon's Den

Πιο αναλυτικά, ο Πολ Ευμορφίδης δε θα είναι ανάμεσα στους επενδυτές και έτσι η ομάδα του Dragons' κάνει έρευνα για το νέο μέλος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πρωινού μας, αυτό έχει βρεθεί και μάλιστα είναι ένας νέος και πολύ εμφανίσιμος άντρας.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τέλος του Dragons' Den

«Χθες ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του "Dragons Den" στην Ελλάδα…το Όραμα έγινε Πραγματικότητα!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος απλά και μόνο που μπορώ και γράφω ότι αυτό το σόου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας ήρθε...."στην Ελλάδα"!

Ευχαριστώ έναν-έναν όλους τους καταπληκτικούς μας Dragons, που όχι μόνο ενίσχυσαν τόσους επιχειρηματίες, αλλά με την φλόγα τους και τις business γνώσεις τους βοήθησαν στο να μπει λιγάκι παραπάνω το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας στην νέα γενιά που παρακολούθησε το σόου. Τελικά αυτή η εκπομπή αποδεικνύει ότι με έξυπνες ιδέες, αρκετή δουλειά και πάνω από όλα αποφασιστικότητα, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τον ANT1 που μοιράστηκε αυτό το όραμα. Ιδιαίτερα όλη την ομάδα παραγωγής και τον @iskasm, για την άψογη εκτέλεση του project! Στην φιλοσοφία των startups κι εμείς, θα συνεχίσουμε για το scale up...και θα σας δούμε του χρόνου! Μη σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.