Με τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη - Η τελευταία επιθυμία του Πάγκαλου για τη στιγμή που θα πεθάνει

Πολύ συγκινητικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 2/6 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο το Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε ο πολιτικός (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση του γιου του).

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live αναφέρθηκε η άγνωστη στο ευρύ κοινό, τελευταία επιθυμία του Θεόδωρου Πάγκαλου, την οποία και είχε αναφέρει σε έναν πολύ καλό το φίλο για τη στιγμή, που θα έκλεινε τα μάτια του.

Το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το τελευταίο αντίο

Η επιθυμία λοιπόν αυτή είχε να κάνει με το τραγούδι, που θα ακουγόταν στην αποχαιρετιστήρια τελετή του, το οποίο έχει πολύ βαθύ και ταιριαστό νόημα. Αυτό δεν είναι άλλο από το άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη, ''Το τελευταίο βράδυ μου΄''.

Στη Ριτσώνα για την αποτέφρωσή του

Μέσα από την έκκληση, που έκανε η οικογένεια (δείτε την εδώ) γνωστοποιήθηκε, ότι δε θα γίνει ταφή, αλλά το σώμα του Θεόδωρου Πάγκαλου θα οδηγούταν στη Ριτσώνα στον ειδικό χώρο, που γίνονται οι αποτεφρώσεις.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο σημείο και απέσπασε τα πρώτα πλάνα από την οικογένειά του εκλιπόντα, αλλά και από ανθρώπους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που έδωσαν το παρόν.

Τελέτη Πάγκαλος

Τελέτη ΠάγκαλοςΤελέτη Πάγκαλος