Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Mητσοτάκης

Η πρώτη του ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 1/6 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγες εβδομάδες πριν από τις δεύτερες εκλογές της χώρας με τον ίδιο να μιλάει για την πρώτη του νίκη και τις μελλοντικές φιλοδοξίες του για την κυβέρνηση (δείτε εδώ το παρασκήνιο της συνέντευξης τους).

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μία ημέρα μετά και μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2/6 στο instagram έκανε γνωστό, πως νόσησε από κορωνοϊό και πως θα χρειαστεί για λίγες ημέρες να μείνει σπίτι του ακυρώνοντας όλες τις εμφανίσεις του.

Σε κάθε περίπτωση, έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δίνοντας πρώτος το παράδειγμα δε θα πάει στο Άγιος Όρος, όπως είχε προγραμματίσει τηρώντας τα μέτρα, που ορίζει η δημόσια υγεία μέχρι να βγει αρνητικός.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτσάκη για τη νόσηση του με Covid 19

«Θετικός στον Covid-19», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απάντηση του Μητσοτάκη σε όσους τον χαρακτηρίζουν γρουσούζη

«Γελάω πολύ με αυτό. Νομίζω ότι πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί και τέτοια θέματα και να αυτοτρολλάρεται και λίγο. Δεν βλάπτει», ανέφερε αρχικά λίγο μετά την ανάρτηση του για το θάνατο του Πάγκαλου.

Και συμπλήρωσε: «Εσωτερικά, πολλά από αυτά που λέγονται, εγώ μπορεί να έχω την εμπειρία να τα αντιμετωπίζω και να μην τους δίνω καμία σημασία, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα παιδιά, την οικογένειά μου. Αλλά επειδή πολλά μπορεί να ακούγονται στον δημόσιο διάλογο, καλό είναι όσο γίνεται να μην αναπαράγουμε».