Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη - Καμία σχέση με τη μαγειρική το νέο επαγγελματικό του βήμα

Ήταν απωθημένο του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στο Πρωινό, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 2/6 με το γνωστό σεφ να μιλάει για το νέο κύκλο του Masterchef, που ο ίδιος ανακοίνωσε, αλλά και για ένα νέο επαγγελματικό του βήμα.

Ο ταλαντούχος σεφ, που πρόσφατα έφερε και το γιο του στη ζωή, φαίνεται πως εκτός από τη μαγειρική έχει και άλλες ανησυχίες, καθώς όπως αποκάλυψε θα συμμετέχει σε μία νέα σειρά, που θα προβληθεί σύντομα.

Μέχρι σήμερα μάλιστα ήταν άγνωστο στο κοινό, πως ο σεφ ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι κατάφερε να ικανοποιήσει και αυτή του την ανάγκη, με τα γυρίσματα της σειράς, που έπαιξε να έχουν ολοκληρωθεί.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Ιωαννίδη

«Φλερτάρω με την ηθοποιία, γιατί ανέκαθεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι, κάποτε είχα ασχοληθεί και με το θέατρο, σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός τελικά έγινα μάγειρας, πάλι καλά... Είχα ένα κάλεσμα για μια πολύ πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτό το σήριαλ, που είναι καλογυρισμένο. Οπότε έτσι παίζω ένα πολύ μικρό ρόλο, μια μικρή εμφάνιση, ένα μικρό πέρασμα. Είχαμε κάνει τα γυρίσματα και είχε πολλή πλάκα, γιατί έχει και εξαιρετικό καστ η συγκεκριμένη σειρά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η εξομολόγηση του Ιωαννίδη για την μητέρα του παιδιού του

«Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Περνάμε τέλεια και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είμαστε πιο χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες, καλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν και από πριν, αλλά λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι!

Αυτό το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είμαστε μάγειρες, αν και η δουλειά μας τα τελευταία επτά χρόνια είναι στην τηλεόραση, αλλά κατά βάση θα είμαστε μάγειρες. Έχω χωνέψει το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Πάντα θα κάνω αυτό που αγαπάω», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε για τη σύντροφό του, τον γιο τους που τους έχει γεμίσει ευτυχία, αλλά και για το μέλλον του παιδιού του.

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

«Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο», παραδέχτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: “Παιδί μου, γίνε ότι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”», απάντησε.