Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση με βουρκωμένα μάτια

«Σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katerina_papoutsaki - instagram
katerina_papoutsaki - instagram

H Κατερίνα Παπουτσάκη έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ ειλικρινή σχέση με τον κόσμο, που την αγαπάει και την παρακολουθεί στις δουλειές της, αλλά και τα τελευταία χρόνια από τα social media, που διατηρεί.

Την Παρασκευή 2/6 η ηθοποιός έκανε ένα ένα ''άνοιγμα'' στους ακόλουθους της, καθώς με μία βουρκωμένη φωτογραφία και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα παραδέχτηκε, πως εν ολίγοις κάνει δουλειά με τον εαυτό της!

Η ψυχοθεραπεία λοιπόν και όποια άλλη μέθοδο μπορεί να ακολουθεί η Παπουτσάκη παραδέχτηκε, πως την έχουν βοηθήσει σε μία δύσκολη φάση της ζωής, παροτρύνοντας και άλλο κόσμο να κάνει κάτι αντίστοιχο (δείτε εδώ την όλο νόημα δήλωσή της μετά το διαζύγιό της).

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της

«BREATHWORK
Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται , χρειάζεται να το μοιράζεται
Δεν θα πω πολλά.
Θα πω μόνο , ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα,να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα , αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά ????

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία.

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!
και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό» όλο αυτό εκτοξεύθηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος.

Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω «ναι». Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν. Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφορικά με το διαζύγιο της απάντησε: «Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με τον χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου.

Με απασχολεί το κομμάτι της εμφάνισης, αλλά όχι πολύ. Θέλω να είμαι αρεστή, να είμαι ωραία. Ποιος δεν θέλει;. Δεν χρειάζονται υπερβολές, όλα αυτά τα πράγματα που παραμορφώνουν. Είμαι υπέρ του ο καθένας να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Βίωσα τον ρατσισμό της ομορφιάς, αλλά δεν πειράζει, ήρθαν άλλα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.