«2022 γειά σου και πάρτα όλα....» - Η δήλωση όλο νόημα της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο

«Είναι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να δοκιμάζω νέα πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«2022 γειά σου και πάρτα όλα....» - Η δήλωση όλο νόημα της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο

Στις 2/11 "έσκασε" η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους. Δέκα χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012 και την απόκτηση δυο παιδιών, έδωσαν τέλος στον έγγαμο βίο.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού τους, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας.

Μπορεί να μην έκρυψε λεπτό το γεγονός, ωστόσο, δεν θέλει να συζητάει συνεχώς ανοιχτά το διαζύγιο της. Θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, αφού όπως προαναφέραμε έχει δυο παιδιά τα οποία και θέλει να προστατεύσει.

Τι εύχεται για το 2023 η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ωστόσο, δεν δίστασε να πετάξει την... σπόντα της, όταν η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, την συνάντησε σε δημόσια εμφάνιση της.

Αρχικά είπε «2022 γειά σου και πάρτα όλα δικά σου», με νόημα, όχι μόνο λόγω των γεγονότων που έζησε, αλλά και γιατί ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά.

Στη συνέχεια ευχήθηκε για το νέο έτος «2023 εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό με υγεία. Με καινούρια πράγματα και αλλαγές».

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν θα κάνει αλλαγές απάντησε «Είναι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να δοκιμάζω νέα πράγματα».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα παιδιά της τα οποία λατρεύει πολύ, αποκαλύπτοντας πως θέλουν να τραγουδάνε: «Τα παιδιά μου θέλουν να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή που τραγουδάω».