Η απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη για την είδηση εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα τελευταία νέα, που γίνονται γνωστά για τον Ντέμη Νικολαϊδη είναι πολύ ευχάριστα αναφορικά με την προσωπική του ζωή, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη και επίσημη έξοδο του δημόσια στην Opap Arena, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ, με τους δύο να δείχνουν ήρεμοι και ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση - από το περιοδικό ''Υes'' - πως η γυναίκα είναι έγκυος στο παιδί του Νικολαϊδη, με τον ίδιο να απαντάει την Παρασκευή 2/6 στην εκπομπή του Fair Play στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η απάντηση του Ντέμη Νικολαϊδη για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ντεμης Νικολαιδης σχεση

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η σύντροφος λοιπόν του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, κατάγεται από τα Ιωάννινα και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, την είδαμε δει μέσα από τη σειρά "Καληνύχτα μαμά" του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», είχε πει η ίδια πριν καιρό για την συμμετοχή της στη σειρά.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου μπορεί να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μπορεί το προφίλ της στο Instagram να είναι ιδιωτικό, στο Facebook όμως ανεβάζει δημόσιες αναρτήσεις.

Η ίδια αγαπάει τα ταξίδια, τις εξορμήσεις με φίλους αλλά και τη δουλειά της, αφού είναι manager και αλυσίδα ρούχων.

Posted by Alexandra Nikolaidou on Sunday, April 16, 2023
Posted by Alexandra Nikolaidou on Friday, February 10, 2023