Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Δεν επιθυμεί να βγει το διαζύγιο της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο λόγος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 2/6 αναμενόταν να συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στον πατέρα των παιδιών της, με τον άντρα να τρέχει τις κινήσεις από την Αθήνα, όπου έχει μετακομίσει.

Το ρεπορτάζ του Live news μετέφερε την ίδια ημέρα, πως έγινε αναβολή στην εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου, την οποία είχε κάνει ο πατέρα των 3 νεκρών κοριτσιών, με τη Ρούλα να ζητάει την αναβολή.

Δείτε επίσης: Τραγωδία Πάτρα: «Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια» - Ασύλληπτο άδειασμα από τη Στεφανίδου για τον Κούγια

Εξελίξεις με την αίτηση διαζυγίου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με τελική απόφαση, η διαδικασία μετατίθεται για τις 20 Οκτωβρίου του 2023, καθώς για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος, που η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί τη γρήγορη κίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιο.

Η επίσκεψη του πατέρα που έχασε τα 3 κορίτσια στην Πάτρα στο μνήμα της κόρης του

Προφανώς και η απώλεια από μόνη της είναι τεράστια για τον πατέρα, ωστόσο έχει να διαχειριστεί και όλες τις ειδήσεις, που βγαίνουν στη δημοσιότητα αναφορικά με τον τρόπο, που μπορεί να βρήκαν θάνατο τα παιδιά του.

Το μόνο, που έχει απομείνει στον πατέρα είναι η επίσκεψη στον τάφο των 3 κοριτσιών και μάλιστα μέσα από αποκλειστικά πλάνα του Πρωινού την Τετάρτη 31/5 τον είδαμε να κάθεται για ώρα στον τάφο της Τζωρτζίνας και μάλιστα να καθαρίζει το μνήμα της ο ίδιος.