Στα χνάρια του Σπανούλη η μικρή του κόρη - Με φανέλα μπάσκετ η ξανθιά Αλεξάνδρα

Όσα είπε στην κάμερα του κινητού της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν φέρει στη ζωή 6 παιδιά, τα οποία αν και μεγάλη πρόκληση για το ζευγάρι αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική αξία στη ζωή τους (δείτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία και με τα 6 παιδιά).

Μέσα από τα social media, που διατηρούν και οι δύο συχνά βλέπουμε αναρτήσεις τους με τα παιδιά, καθώς και τις δραστηριότητες, που κάνουν εκείνα μεταξύ τους, αλλά και με τους γονείς τους.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης Σπανούλης στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Την Παρασκευή 2/6 η Ολυμπία δημοσίευε μία σειρά από stories στο instagram με την κόρη της, την Αλεξάνδρα, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και όπως δήλωσε στην κάμερα θέλει να ξεκινήσει και εκείνη μπάσκετ.

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου για την κόρη της

Κόρη Σπανούλη
Κόρη Σπανούλη

Η ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για το τέλος του από το Μπάσκετ

«Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που τη νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.????», είχε γράψει ο Βασίλης Σπανούλης.