«Στεναχωρήθηκα πολύ! Για να βγει εκεί, έχει ανάγκη από χρήματα» - Οι δηλώσεις του Παπάζογλου για τον Παπαμιχαήλ που θα συζητηθούν

«Δεν είναι κακό παιδί, είναι μια βασανισμένη ψυχή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Δημήτρης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινου και την εφημερίδα OnTime. Ο χορευτής και ηθοποιός μίλησε για τον καλλιτεχνικό χώρο, τους ηθοποιούς και τις παραγωγές που ανεβάζουν, ενώ σχολίασε και την εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα είχε σημειωθεί μεγάλος ντόρος για την συμμετοχή του στο μουσικό show, καθώς είχε κατηγορήσει την παραγωγή για την εμφάνιση του και μάλιστα, η ανάρτηση του είχε συζητηθεί σε όλες τις εκπομπές. Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει κανονικά στο show.

Οι δηλώσεις του Παπάζογλου για τον Παπαμιχαήλ

"Πρόσφατα τραγούδησε σε τηλεοπτικό talent show ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη", τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Ναι, τον είδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Εγώ τον Γιάννη τον ξέρω από μικρό, δεν είναι κακό παιδί, είναι μια βασανισμένη ψυχή, που ίσως δε μπόρεσε ποτέ να ισορροπήσει με όλο αυτό, με τον αιφνίδιο θάνατο της μάνας του, που δεν ήξερε πώς να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Στεναχωρήθηκα πολύ και φαίνεται πως, για να βγει εκεί, έχει ανάγκη από χρήματα», απάντησε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Η συνεργασία του με την Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτοντας, ποιο ήταν το μεγάλο μειονέκτημα που είχε η απόλυτη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Λίγο καιρό αφού βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για τη συνεργασία του με την ηθοποιό.

«Για την Αλίκη έχω πει πάρα πολλά πράγματα, ήταν η μοίρα μου. Αν δεν ήταν η Αλίκη δεν θα είχα έρθει σε αυτό τον καναπέ με το μπλε βελούδο να κάθομαι να μιλάω σε εσάς. Ρίσκαρε μαζί μου, όταν ήμουν ένα παιδάκι που ήρθε άγνωστο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την Εύθυμη χήρα σε μια τεράστια παράσταση. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ την Εύθυμη Χήρα την είχα χορέψει στην όπερα της Βέρνης, που ήμουν χορευτής και την είχα δει σε ένα υπερθέαμα και το ήξερα το έργο.

Δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω ποτέ την Βουγιουκλάκη. Την Αλίκη δεν την έλεγες την καλύτερη χορεύτρια του κόσμου, όχι. Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που την έκανε να την αμφισβητούν σαν ταλέντο. Δεν είχε ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά.