Χατζίδου - Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου τους - «Δεν το γιορτάσαμε γιατί...»

Τι θα συμβεί με τους συνεργάτες τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χατζίδου - Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου τους - «Δεν το γιορτάσαμε γιατί...»

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου συνεχίζουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο STAR και το ανακοίνωσαν στον αέρα της εκπομπής τους με ένα σκετς που είχαν ετοιμάσει με την ρεπορτέρ τους, αφήνοντας τους όλους άφωνους, καθώς οι συνεργάτες τους δεν γνώριζαν τίποτα.

«Να ρωτήσω κάτι; Θεωρήσατε πολύ ωραίο να το συζητήσουμε εδώ στον αέρα; Για να καταλάβω», σχολίασε ο Ετεοκλής και συνέχισε «Για να το απαντήσουμε και πιο σοβαρά, η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε» - δείτε εδώ το απίστευτο σκετς.

Οι πρώτες δηλώσεις Χατζίδου - Παύλου για την ανανέωση του συμβολαίου

Μετά την ανακοίνωση που έκαναν, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου, πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες που τους συνάντησαν έξω από το κανάλι.

«Δε μπορώ να σου πω λεπτομέρειες αλλά χαιρόμαστε και θα μείνουμε στο ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Νιώθω ότι τελικά η χρονιά μάς δικαίωσε, χάρηκαν όλοι από την καρδιά τους, γιατί και τα παιδιά το έμαθαν on air. Θέλαμε να το κρατήσουμε μέχρι να γίνει», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Και συνέχισε: «Είπαμε κάποια πράγματα τα συζητήσαμε, να συνεχίσουμε έτσι. Αυτά τα πράγματα λίγο τα μυρίζεσαι, το προς τα πού πάει το θέμα αλλά ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος, εάν δεν πέσει η υπογραφή. Ακούσαμε πολλά μέσα στη χρονιά, θέλεις να τα αφήσεις λίγο απ’ έξω. Μαζεύεις, ακούς ακούς. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι μάς προστάτευσε πολύ σε αυτό το κομμάτι»

Για τους συνεργάτες της είπε: «Δεν έχω ιδέα για αυτό. Από ότι ξέρω μιλάμε πρώτα οι παρουσιαστές. Έτσι δεν είναι; Εμείς θέλουμε να παραμείνουν».

«Τα καταφέραμε, είναι αυτό που θέλαμε. Ειδικά όταν έχεις ακούσει πολλά και εσύ το μόνο που θες είναι να απαντάς με τη δουλειά σου, χαίρεσαι. Αγκαλιαστήκαμε, είπαμε μπράβο μας, συγκινηθήκαμε, αλλά δεν το γιορτάσαμε, δεν βρεθήκαμε. Το γιορτάσαμε ο καθένας εσωτερικά, και τριήμερο θα το γιορτάσουμε και ομαδικά», είπε από πλευράς του ο Ετεοκλής Παύλου.