Μιχάλης Ζαμπίδης: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του και της βάφτισης των διδύμων

Φτάνει η μεγάλη ημέρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έχοντας ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχίας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφος του Μαρία-Καρολίνα Ντάσιου, ετοιμάζονται φέτος το καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία αλλά και να βαφτίσουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ο Έλληνας αθλητής του κικ μποξ που είναι κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων, έχει ανακοινώσει στις κάμερες, την ημερομηνία της γαμοβάπτισης, ενώ αποκάλυψε πως έχει πολλές εκπλήξεις ετοιμάσει για την αγαπημένη του την ημέρα εκείνη.

«Ε ετοιμάζουμε το κουστούμι για το γάμο. Προετοιμάζομαι γι' αυτό, είναι προσμονή. 17/6 παντρεύομαι! Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί έχω κάποιες εκπλήξεις για εκείνη και δεν θέλω να το κάψω», έχει δηλώσει (δείτε βίντεο).

Η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου και ο Μιχάλης Ζαµπίδης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η όμορφη σύντροφος του εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριμίας τους ο αθλητής εντυπωσιάστηκε από το λαμπερό χαμόγελο της. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο Θέατρο Βράχων.

Ο Μιχάλης Ζαµπίδης σε συνέντευξή του έχει παραδεχτεί για τις κόρες του: «Τα παιδιά είναι τεράστιο “σχολείο” και σε γλυκαίνουν. ∆εν περίμενα ότι θα µου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα. Όταν κλαίνε τα μωρά, τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω “µην ανησυχείτε, είναι ο μπαμπάς εδώ”».

Αυτό είναι το προσκλητήριο της γαμοβάφτισης του Μιχάλη Ζαμπίδη

Εμείς έχουμε αποκλειστικά το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού και της βάφτισης των παιδιών του (δείτε τι είχε πει για τα ονόματα που θα τους δώσουν). Είναι πολύ σικάτο, ενώ εντυπωσιακό είναι το μονόγραμμα του Iron Mike.

Μιχάλης Ζαμπίδης προσκλητήριο γαμοβάφτισης

Μιχάλης Ζαμπίδης γάμος