Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τη νεογέννητη κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, η Ιωάννα Μαλέσκου πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Έχοντας μάλιστα στο πλευρό της και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, νιώθει ολοκληρωμένη.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση και τα media, βάζοντας σε προτεραιότητα την οικογένεια της και κυρίως το μεγάλωμα της κορούλας της. Βέβαια, δεν κράτησε κρυφό το γάμο της στην Ραφήνα, με την ίδια να είναι εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό φόρεμα της.

Το βίντεο της Μαλέσκου με τον Δανιά και την κόρη τους

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, όπου ο σύζυγός της οδηγούσε και εκείνη καθόταν στο πίσω κάθισμα και την μπέμπα.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί διάφορες εξορμήσεις, ειδικά στην εξοχή, όπως έκαναν και πριν από λίγες ημέρες.

Πως έζησε την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμοί», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».