«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει...» - Κόλαφος ο Στάθης Σχίζας για τη φημολογούμενη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte

Η αντίδραση του on camera

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει...» - Κόλαφος ο Στάθης Σχίζας για τη φημολογούμενη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte

Χαμός επικράτησε με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε σχέση με τον Mente Fuerte, μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, εξαιτίας μιας είδησης που του μετέφεραν για τη σύντροφό του.

Η κάμερα λοιπόν του Open Weekend συνάντησε τον νικητή του Survivor 5 στα παρασκήνια του J2US και τον ρώτησε για τη φημολογούμενη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του.

Η απάντηση του Σχίζα στη φημολογούμενη σχέση Παναγιώταρου - Fuerte

«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά τι να κάνουμε;. Έτσι είναι η ζωή, όταν χωρίζει ένα ζευγάρι προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είπε και συνέχισε «Ιδανικά θα ήθελα η επόμενη σχέση μου να μην ανήκει στη showbiz».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Mente Fuerte μετά τα δημοσιεύματα περί σχέσης με την Παναγώταρου.

H αλήθεια για τη νέα της σχέση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν την συνάντησε στο αεροδρόμιο με προορισμό την Μύκονο, όπου εκεί την "τσάκωσαν" στα σοκάκια με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της.

Η επιχειρηματίας λοιπόν, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για τις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, καθώς δυο φορές τους έχουν δει μαζί σε έξοδο.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Πλέον κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα, ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, από διαφορετικές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει να με δεις και άλλη φορά. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος, είτε είναι φίλος, είτε σύντροφος», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, με τον οποίον χώρισαν, είπε: «Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε κάποιες φορές για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του. Εγώ δεν θα το έκαναν και δεν μου αρέσει να παίζω με αυτό».