«Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα, να μην υιοθετούν παιδιά» - Το σχόλιο της Άννας Φόνσου για τους ομοφυλόφιλους

«Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα, να μην υιοθετούν παιδιά» - Το σχόλιο της Άννας Φόνσου για τους ομοφυλόφιλους

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με παρουσιάστρια την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 και ρωτήθηκε σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιών μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν, απάντησε πως το θέμα που έχει είναι να υιοθετούν παιδιά, καθώς όπως δήλωσε μπορεί να μεγαλώσουν καλά, όμως θα έχουν πρόβλημα στη ζωή τους.

Το σχόλιο της Άννας Φόνσου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

«Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα, να μην υιοθετούν παιδιά. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά αργότερα όμως στο σχολείο μπορεί να βρουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κατέρρευσε και έκλεισε το τηλέφωνο στο Στούντιο 4 η Φόνσου μόλις πληροφορήθηκε το θάνατό της

Η ίδια έχει υιοθετήσει την κόρη της αδερφής της

Η Άννα Φόνσου είναι μία σπουδαία ηθοποιός και έχει αφήσει το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, όμως, όποτε το κάνει τα λόγια της έχουν πολύ ενδιαφέρον, καθώς αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της ζωής της, οι οποίες παρέμεναν άγνωστές.

Την Παρασκευή 17/3, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν ήταν πάντα επιθυμία της να γίνει ηθοποιός, ενώ προχώρησε σε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με τους γάμους της, το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και την υιοθεσία της κόρη της η οποία είναι στην πραγματικότητα κόρη της αδερφής της. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια βιώνει μία πολύ περίεργη περίοδο, καθώς έχει χάσει τόσους ανθρώπους γύρω της που φοβάται πως πλέον είναι η σειρά της.

«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι , είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή ήμουν με την καριέρα μου και επειδή το παιδί της αδελφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

«Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε για τους γάμους της: «Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου» (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον Τάκη Μπουγά, έναν από τους συζύγους της).