«Τώρα πήγε κάποιος ρεπόρτερ και του είπε...» - Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αιχμηρές δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

«Όσο ήμουν στο Παρίσι, με πήραν 15 τηλέφωνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τώρα πήγε κάποιος ρεπόρτερ και του είπε...» - Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αιχμηρές δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

Την απάντηση του για την παρεξήγηση με τον Σπύρο Μαρτίκα, έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σήμερα 4/6 μέσα από την εκπομπή Open Weekend. Αφορμή στάθηκαν οι συνεχείς ερωτήσεις της Ελένης Τσολάκη, αφού δεν ήθελε να δώσει περισσότερη έκταση, λέγοντας πως θα ήθελε να μιλήσει με τον ίδιο.

«Τι έχει γίνει με σένα και τον Μαρτίκα; Πειράχτηκε με κάτι που είπες εδώ; Υπάρχει κάποιο backstory», τον ρώτησε η παρουσιάστρια και έτσι ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις σχετικά.

Η απάντηση του Κωνσταντάρα για τον Μαρτίκα

«Κανένα backstory δεν υπάρχει. Είναι μεγάλη κουβέντα τώρα. Με τον Μαρτίκα ήμασταν σε άλλες ομάδες στο Survivor, δε μπορούσαμε να είμαστε φίλοι αλλά είχαμε αλληλοκετίμηση. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Εγώ μίλησα για εντός και εκτός παιχνιδιού, ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Υπήρχε και αναπαραγωγή από τα sites ότι εγώ τον Μαρτίκα εκτός Survivor τον συμπαθώ πάρα πολύ, εντός παιχνιδιού δε μπορώ να τον βλέπω στη ζωή μου. Τώρα πήγε κάποιος ρεπόρτερ και του είπε "ο Λάμπρος δε μπορεί να σε βλέπει"», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όσο ήμουν στο Παρίσι, με πήραν 15 τηλέφωνα, δεν ασχολήθηκα καθόλου και ακόμα δε θέλω να ασχοληθώ, ειλικρινά. Δεν έχω δει το απόσπασμα, δεν έχω μιλήσει με τον ίδιο και δε με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το συμβάν. Κάποια στιγμή θα μιλήσω με τον Σπύρο στο τηλέφωνο. Είπε κιόλας να τον πάρω και να του ζητήσω συγγνώμη, δεν έχω να του ζητήσω καμία συγγνώμη. Θα τον πάρω όμως τηλέφωνο για να του εξηγήσω και να καταλάβει ακριβώς τι εννοούσα. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Σπύρο».

Δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα!

Η ανάρτηση που είχε κάνει

«Από το πρωί με έχετε πάρει πάρα πολλοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Για να σχολιάσω τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για εμένα. Δυστυχώς δεν θα το κάνω γιατί δεν με αφήνει με μου δίνει άδεια, ο Μίκι. Και δεν θέλω να κάνω μικές στον Μίκι. Όταν τα δω θα τα πούμε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω του βίντεο που δημοσίευσε.